Hoofdstuk 6.6

2.3K 60 4
                                    


Ze wist terwijl ze zich draaide om op zoek te gaan naar het gevaar die haar pols tot razen had gebracht dat ze overdreef.

Maar bij het zien van de onveranderde beeld van etende mensen en langs elkaar heen lopende obers met dienbladen vol drank en eten.

Overmande haar een gevoel van intense verdriet bij het besef dat nu haar verleden haar had ingehaald ze weer was aangekomen waar ze vier jaar terug was begonnen.

En alhoewel ze meer dan gekwetst was door Dameon zou ze hem wel altijd dankbaar zijn voor het feit dat hij haar de kans had gegeven om voor iets meer dan een jaar een normale tiener te zijn.

Maar net zoals ze haar tienerjaren achter zich liet nu ze haar negentiende verjaardag gepasseerd was, wist ze dat haar zorgloze leven alhoewel niet tumult vrij net zo achter was gebleven.

Het argwaan en achterom kijken was weer officieel begonnen.

Ze draaide zich weer recht bij het zien van een ober die haar tafel naderde. Voor een laatste keer zou ze de dag laten passeren als Yasmin. Ze zou vanaf morgen een nieuwe naam hebben en een bijpassend uiterlijk.

Maar tot dan zou ze hier met een vreemde man aan tafel zitten en glimlachen.

Terwijl ze haar eten in haar mond zou steken en hopen dat ze de volgende keer niet al te ver moest gaan om een maaltijd of slaapplaats te bemachtigen.

Maar een duister gevoel vertelde haar dat dit met haar uiterlijk en leeftijd wel mogelijk onmogelijk zou zijn.

Ze glimlachte terug naar de jonge ober die twee borden met sla neerzette voordat hij zijn blik iets te lang op haar decolleté liet hangen.

Ook hieraan zou ze moeten wennen. Na iets meer dan een jaar samen met Dameon waar de meeste jongens die ze tegen kwam te angstig waren geweest om te staren.

Wist ze niet of de aandacht haar moest irriteren, opluchten of amuseren. Maar ze was er zelf nog niet uit of ze hoorde Marcus die zijn keel schrapte.

Ze keek kort van de één na de ander en hield de glimlach die zich dreigde te vormen tegen bij het zien van het rood aangelopen gezicht van de ober.

De blik die Marcus hem toewierp was dan ook meer dan duidelijk en deelde de jongen op een onverstaanbare wijze mee dat het niet kon.

Het was dan ook niet lang erna dat hij zich vlug uit de voeten maakte.

Ze liet haar ogen weer terug glijden naar het geïrriteerde gezicht van Marcus die binnensmonds "sukkel." mompelde terwijl hij zich weer terug naar Tony draaide.

Ze nam haar vork op en prikte wat sla blaadjes en twee komkommer schijfjes er op terwijl ze zonder op Marcus te wachten het in haar mond stak.

Het was koel, knapperig en bijna perfect als er niet nog wat zout bij moest. Ze zuchtte en nam het kleine flesje die midden op tafel stond op en begon gedachteloos te strooien. Voordat ze het weer mengde en een tomaat op haar vork prikte en in haar mond stak.

Het was toen dat ze op schrok bij het horen van Marcus zijn stem die zei: "Je bent al begonnen." En zich bijna verslikte.

Ze hoestte liet haar vork langzaam dalen en nam knikkend een slok water terwijl ze het stukje tomaat met tranende ogen naar beneden spoelde.

Ze keek toe hoe Tony met een geheven hand die als begroeting door moest gaan en de woorden

"het was fijn om kennis met je te hebben gemaakt." Weg liep na een bevestigende knik van haar kant uit. En balde haar handen onder de tafel om ze te kalmeren ze schrapte hierop haar keel en antwoordde "zoals voorheen al gezegd we zijn hier om te eten."

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now