Hoofdstuk 9.11

2K 63 20
                                    




Voor de mensen die nog jong zijn (onder de zestien jaar)en mijn verhaal lezen.

Het volgende vervolg bevat een veel gedetailleerder scene dan ik normaal schrijf dus als je hier te jong voor bent of als je zo een soort scene niet wilt lezen begin er dan AUB niet aan. Aan de rest van de lezers veel lees plezier en vanavond of morgen volgt er nog een grote vervolg.

XOXOXO Cami

Gedoucht en omgekleed in een baseball jersey jurk met een jeans short liep ze anderhalf uur later bij het horen van de jongens die terug gekomen waren met het eten naar beneden.

Ze stopte onderaan de trap en draaide de woonkamer in en stopte bij het zien van de jongens die bezig waren in de keuken.

Ze voelde de gespannen sfeer van hieruit. Dario en Dameon spraken niet met elkaar ze zag het aan hun gehele houding.

Ze zuchtte zachtjes terwijl ze haar schouder tegen de deurpost plaatste.

Ze wou niet voor problemen zorgen en zeker niet voor ruzie tussen de broers. Dat was de reden waarom ze hun überhaupt niet gebeld had toen ze overgevlogen was hierheen.

Maar ze zou morgen Lorenzo's kop van zijn schouders rukken voor het geen hij tewerkgesteld had door ze te contacteren.

Ze zag hoe Dameon reikte naar de stapel borden net op het moment dat Dario dit deed.

Ze keken elkaar kort aan als Dario de stapel borden opnam en het Dameon aangaf hij zei iets wat ze van hieruit niet kon verstaan en hoorde Dameon met een glimlach

"klootzak" zeggen terwijl Dario hem met een brede grijns een vuistslag tegen zijn schouder gaf en just like that hadden ze het weer goedgemaakt.

Jamal zei iets in de trend van "ik wist niet dat ik zusjes had, nu geef elkaar snel een knuffel. Bitches."

en kreeg een lachsalvo van de jongens als antwoord terug.

Als Dario zich nu omdraaide en in tegenstelling tot de rest die haar niet opgemerkt had oog in oog met haar kwam te staan.

Ze haalde diep adem en draaide zich weer richting de trap om naar boven te gaan en de jongens hun tijd samen te gunnen als Dario zijn stem haar tegenhield met de woorden.

"Sta daar niet te treuzelen en kom ons helpen." Ze draaide zich weer terug naar het groepje en zag hoe ze haar nu allemaal aanstaarden.

"Kom op prinsesje, we weten dat je waarschijnlijk een leger aan dienstmeisjes en chefs de cuisine in Frankrijk hebt rondlopen maar hier moet je nog altijd je handen uit je mouwen steken als je wat wilt eten." Terwijl hij een sixpack bier ophield.

Ze nam hem onzeker op als hij haar een halve glimlach toewierp terwijl hij met zijn hoofd gebaarde om verder te stappen.

Ze slenterde langzaam naar voren en nam de pak aan. Hij liet niet los maar bleef haar in de ogen kijken terwijl de rest hun taken vervolgde en deden alsof ze niet meeluisterden.

"zijn we oké of is het mijn beurt om me te verontschuldigen?"

Ze haalde diep adem nam hem kort op en besefte zich dat hij niks had gedaan wat hij niet voor haar zou doen noch wat zij voor hem zou doen in dezelfde situatie dus glimlachte ze zwak en zei

"Waarom?

Het was een onenigheid het schijnt in families met veel meiden voor te komen." Ze hoorde de rest van de jongens zachtjes gniffelen terwijl Dario zich hoofdschuddend naar voren boog en zijn lippen vlak bij haar linkerwang tot stilstand bracht.

Ze keek hem zijdelings kort aan en hief haar wang iets voor hem op zodat hij een kus erop kon plaatsen.

En zo makkelijk was ook hun discussie voorbij terwijl een zwijgende golf van opluchting door de groep heen gleed

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now