Hoofdstuk 2.6

2.6K 75 9
                                    

Met een kam in haar hand stond Yasmin een maand later voor de spiegel haar haren in model te brengen terwijl ze weer voor het eerst sinds weken opgelucht diep inademde zonder het gevoel te hebben alsof haar ribben uit hun plek zouden schieten van de pijn.

Als Dameon zonder aan te kloppen haar kamer binnen liep. "Het gaat je steeds makkelijker af om mijn kamer binnen te lopen zonder aan te kloppen. Wat als ik naakt zou zijn?" vroeg ze hem nu plagend.

Dameon glimlachte geamuseerd en draaide zijn armen rond haar middel terwijl hij na een kleine kusje op haar wang in haar oor fluisterde "laat het nu precies dat zijn waar ik op hoopte."

Ze rolde gniffelend met haar ogen terwijl ze zich naar hem toe draaide en haar armen rond zijn nek sloeg.

"Geduld is een schone zaak." Hij schudde nu kreunend zijn hoofd terwijl hij zijn voorhoofd tegen die van haar plaatste "hoeveel geduld verlang je van een man om op te brengen Yasmin.

We wonen in dezelfde woning, slapen bijna elke avond naast elkaar en hebben meer dan alleen plezier samen in bed en buiten bed om niet eindelijk je shirtje uit te halen.

Ze schoot in de lach terwijl ze hoofdschuddend mompelde "erg romantisch Matthews erg romantisch." Hij glimlachte zwak.

"Ik kan romantisch zijn als je me de kans daarvoor geeft en me niet telkens weg duwt." Ze keek hem met gefronste wenkbrauwen verbaasd aan.

Ja, ze had hem op gevoelsniveau in de laatste maand op armlengte bij haar vandaan gehouden om niet uiteindelijk gekwetst te raken.

Maar ze besefte zich tot nu toe niet dat hij dit voelde aangezien ze dacht dat hem dit niet interesseerde.

Hij duwde zich zuchtend van haar af en ging met zijn rug tegen de muur staan. Als Yasmin op haar beurt haar handen onhandig naar beneden liet zakken en zich weer terug draaide naar de spiegel.

Ze voelde zijn ogen op haar rug branden terwijl ze een laatste speldje in haar haren stak en hun blikken door de spiegel heen elkaar kruisten.

Ze voelde hoe haar hart samentrok bij het zien van zijn verloren aanzicht en wou eigenlijk niks liever dan haar armen om zijn nek te draaien en hem gerust stellen.

Maar in plaats daarvan fluisterde ze een zachte "Heb geduld oké." terwijl ze haar armen verslagen naar beneden liet zakken.

"Ik heb geduld Yasmin dat is niet het punt maar... ik verlang naar je. Kun je mij dat kwalijk nemen?" ze zuchtte, terwijl ze zich naar hem toe draaide.

"Jij hebt niet eens gedefinieerd wat dit hier tussen ons is." Zei ze zwaaiend met haar hand van zichzelf naar hem toe "hoe kun je dan van me verwachten dat ik mijn broek naar beneden trek om je ingang te verschaffen?"

"Wat wil je dat hier tussen ons loopt?" ze gooide bijtend op haar onderlip de kam op het bed en trok haar truitje over haar hoofd terwijl ze zuchtend mompelde

"ik weet niet Dameon. Voor mij is dit hele vrienden met voordelen gedoe dat we momenteel hebben lopen in orde."

Ze hoorde hoe gelogen het klonk toch liep ze langs hem heen, trok het blauwe gevalletje die voor een jurk moest doorgaan en die ze van plan was vanavond te dragen van de hanger en hield het tegen haar borst.

Als hij haar plots tegen hield en in zijn armen trok nog voordat ze zich richting de badkamer kon begeven.

Hij nam haar kort op en trok haar onderlip waar ze nu ongemakkelijk op beet met zijn duim tussen haar tanden vandaan en drukte zijn lippen zachtjes op die van haar.

                                                                                         59

Het was een onschuldige kus, zo warm en teder dat ze de neiging had om te huilen.

Ze voelde haar lichaam alsof het een signaal ontving ontwaken voelde elke ader in haar lichaam kloppen terwijl ze zijn kus beantwoordde.

De kus duurde nog geen twintig seconden maar het was lang genoeg om haar hele lichaam op alert te zetten en ze haatte het.

Haatte dat hij ogenschijnlijk zulke gevoelens bij haar kon wekken. De onzekerheid die zich man over haar maakte als het op Dameon aankwam.

Haatte hem om het feit dat hij haar zo kon opwinden en liefdevol kon zijn als een man die gevoelens voor een vrouw had en een moment later het bed uitsprong alsof het niks was.

"Weet je zeker dat het alleen dat is wat je wilt?" fluisterde hij nu zacht in haar oor terwijl ze kleine cirkeltjes met haar wijsvinger over zijn borst maakte en woordloos haar hoofd knikte.

"En wat als ik je vertel dat ik niet alleen dit ... " zei hij fluisterend terwijl hij zijn vinger strelend van haar nek naar haar decolleté liet gaan.

Waar hij langzaam zijn vinger naar haar rechterborst toe liet glijden en met zijn duim plagend over haar tepel bewoog.

Ze voelde haar onderbuik samen trekken en ze moest haar lippen op elkaar persen om niet hardop te kreunen terwijl hij in haar oor verder fluisterde.

"Maar jou helemaal wil." Ze voelde haar hart opspringen bij het horen van die woorden maar was ook weer niet zo naïef om te denken dat hij haar zijn hart aanbood.

Hij had niet voor niks de reputatie een rokkenjager te zijn en haar hart had meer dan genoeg leed ondervonden in haar leven om het nu op het spel te zetten om te zien of Dameon daadwerkelijk was gevallen.

En daar bovenop over drie jaar was ze hier weg wat voor nut zou het hebben om een relatie met iemand te beginnen en tijd in elkaar te investeren als ze uiteindelijk toch uit elkaar zouden gaan.

Want een lange afstandsrelatie had nog nooit voor iemand echt gewerkt laat staan één waar een oceaan tussen lag dus antwoordde ze na een korte moment van stilte langzaam.

"dan vertel ik jou... Dat dit niet mogelijk is." Ze voelde hoe zijn hand abrupt stopte voordat hij haar kin tussen zijn duim en wijsvinger nam naar zich ophief en haar voor een kort moment opnam.

"En heb je daar een speciale reden voor of is het feit dat ik degene ben die je voor mezelf wilt hebben genoeg reden."

Ze hoorde de irritatie doorklinken in zijn woorden terwijl ze een brok door slikte en zachtjes mompelde

"Dit heeft niks met jou maar met mij te maken.

Ik ben gewoon nog niet bereid om me aan iemand honderd procent te geven en daar bovenop je hebt niet de beste reputatie Dameon. Ik zou me graag die pijn willen besparen." Hij bekeek haar ongelovig.

"Laat me dit samenvatten. Omdat jij angst hebt om bezeerd te raken door mij en dit terwijl ik jou daar geen enkele aanleiding voor heb gegeven.

Prefereer je het dat we vrienden blijven in plaats van echte geliefden te worden. Heb ik dit nu correct begrepen?" ze slikte en knikte dan langzaam hij stapte ongelovig weg

                                                                                              60


"wel dat is een eerste. " Ze stak haar hand naar hem uit bij het zien van de gekwetstheid in zijn ogen als hij haar met een koude glimlach tegen hield en mompelde.

"Kleed je aan Yasmin we zijn al laat voor het feestje. Ik wacht beneden op je." Draaide zich om en liep de kamer uit terwijl hij haar hulpeloos achter zich liet.


Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now