Hoofdstuk 10.9

2.2K 79 31
                                    




"Je weet dat dit niet gaat Yasmin." Zei zijn vader nu langzaam

"Werkelijk?

Ik vind dat de prijs die ik vraag om jullie levens, jullie bende te redden vrij laag is namelijk één persoon voor de rest van de gang."

"Als we toestemmen. Als we hem eruit laten dan zal dat een domino effect hebben."

" Bovendien Dameon is te waardevol." zei Tommy er nu berekenend achteraan

Ze keek naar de rechterhand van Dameon's vader en glimlachte hem geamuseerd aan

"Waarom?

Omdat jullie denken dat hij mij controleert?

Is dat de reden waarom jullie hem niet willen los laten omdat hij het poesje onder controle heeft?" ze schaterlachte nu.

"De seks is goed maar niet zo goed om ervoor te zorgen dat ik zijn interesses boven die van mij stel.

Dus laat me wat duidelijk stellen. Uit respect voor Terrence en zijn gezin heb ik het als een verzoek geformuleerd terwijl het in werkelijkheid geen verzoek is.

Ik wil hem eruit het is zo simpel als dat en ik schijn altijd te krijgen wat ik wil.

Nu. Ik heb jullie een faire aanbod gemaakt maar ik kan die ook natuurlijk terug trekken en achterover gaan zitten en toekijken hoe ze jullie in de opkomende maanden één voor één uitschakelen.

Totdat er geen SC gang meer is en jullie jongens genoodzaakt zullen zijn om over te stappen op de andere bendes omdat jullie het respect van de straat zullen verliezen..." ze hoorde ze nu sissen als ze niet onder de indruk vervolgde

"of jullie laten hem eruit stappen terwijl ik de rotzooi die jullie gemaakt hebben uit de weg ruim. Ik zal jullie zelfs een curveball toegooien.

In de vorm van een vrije hand in de informatie die jullie naar buiten brengen over hem.

Jullie mogen van mijn part een ieder die het wil horen vertellen dat hij nog altijd een SC gang lid is zolang jullie maar weten dat hij er officieel uit is. Dat betekent geen verantwoordelijkheden. Geen zaken in het belang van de SC regelen en zo verder.

Daarvoor krijgen jullie natuurlijk ook mijn families bescherming ervoor in ruil.

Dus het is simpel. Jullie nemen het aan of niet. Beide opties zullen de uitkomst die ik wil niet beïnvloeden."

"Waarom?" hoorde ze zijn vader nu langzaam vragen.

Voor een kort moment gleed haar hand naar haar buik het was nog geen nanoseconde maar lang genoeg om te zien hoe Jamal en zijn vader hun blikken onmiddellijk ertoe lieten glijden.

"Omdat hij hier niet meer thuis hoort." Zei ze terwijl ze haar keel schrapte de lolly in de vuilbak gooide en zachtjes vervolgde.

"Hij verandert. Hij wordt kouder en ik zou graag willen vermijden dat de man die naast me wakker wordt over tien jaar in de spiegel kijkt en zichzelf de vraag gaat stellen wie is dat?"

Er viel een oorverdovende stilte als ze langzaam zei "ik kan buiten stappen als jullie dit graag onderling zouden willen bespreken."

"Dat is niet nodig." Zei Jamal nu. De rest van de mannen keken hem allemaal aan.

"Dameon kan eruit zolang niemand dit weet en in ruil daarvoor geef je ons de mannen die Dario en de rest omgebracht hebben." Ze glimlachte koud

"oh ik zal jullie meer dan alleen dat geven. Maar daar spreken we morgen over op een meer passender plek dan de condoleance van Je broertje. Een fijne dag nog heren." Ging ze op een afwijzende toon verder terwijl ze toekeek hoe de mannen bij het horen van haar woorden recht stonden en richting de deur liepen op Dameon's vader na.

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now