Hoofdstuk 3.5

2.8K 68 4
                                    


Yasmin keek geschrokken op toen het groepje duiven die zich verzameld hadden aan haar voeten om de restjes van haar boterham op te pikken onder een luide kabaal opstegen naar de hemel als een basket bal naast haar tegen de grond opsloeg.

Dameon liep al met een verontschuldigende gezichtsuitdrukking op haar af als hij een glimlachende "sorry" mompelde tegen haar lippen aan voordat hij er een kus op plaatste.

Rollend met haar ogen keek ze toe hoe hij met een kwajongens glimlach de bal opnam en naar Jamal gooide.

Door diep in te ademen probeerde ze haar hart weer tot bedaren te brengen terwijl ze achterover geleund tegen het metalen hek achter haar ging zitten.

Ze keek toe hoe Jamal de bal naar Dario gooide en die op zijn beurt een punt scoorde maar het kon net zo goed twee of drie zijn.

Ze moest eerlijk toegeven dat ze absoluut niks met basketbal had geef haar een potje voetbal of zo oké dat begreep ze nog maar basketbal was helaas niet voor haar weg gelegd. Op de knappe mannen na dan die achter de bal aan liepen.

Ze hoorde luide gejoel vanuit de ingang van de basketbal veldje komen en keek glimlachend toe hoe de meiden in een stoet binnen kwamen wandelen.

De jongens onderbraken hun spel terwijl ze hun meisje van de grond tilden. En kussen en omhelzingen rond de rest verdeeld werden.

Yoseline was de enige die uit het groepje stak. Geen kus voor Dario noch een omhelzing.

Er was alleen een korte knik vanuit Dario's kant uit waarmee hij haar wou bedanken voor haar aanwezigheid terwijl een zwakke glimlach zijn lippen sierden.

Yoseline op haar beurt wierp hem alleen een zwakke glimlach toe. Ze had het hem overduidelijk nog niet vergeven.

Slenterend liep ze op Yasmin af die nu was opgestaan ze draaide haar armen voorzichtig om haar heen en fluisterde zachtjes in haar oor. "alles oké?"

Yoseline knikte zwak. Dameon had haar een korte samenvatting gegeven over wat er gebeurd was nadat zij het feestje had verlaten en ogenschijnlijk had Yoseline het Dario nog altijd niet vergeven dat hij met Savannah had geslapen.

Ze duwde haar iets van haar af en bekeek haar gezicht terwijl ze met een pijnlijke gezichtsuitdrukking sissend over de nu met korst begroeide wondde naast haar wenkbrauw ging.

Ze had een blauwe plek op haar kaak en haar nek vertoonde de afdrukken van nagels nog.

"Meisje toch. Ik hoop dat je haar tenminste goed te pakken hebt gekregen?" ze glimlachte wat moeilijk.

" Niet zo goed als de jongens nadat ik klaar was met haar. Ze zal nog een lange tijd haar bed niet uit kunnen." Zuchtend drukte ze een kus op haar wang en liet haar blik kort naar Dameon glijden die hun aan het bekijken was.

Hij vormde een 'ik hou van jou' met zijn lippen en ze voelde zich warm worden daarbij en nog voordat ze kon antwoorden voelde ze hoe een andere paar armen zich om haar heen draaiden.

Lachend probeerde ze zich op de been te houden als zij en Phoenix samen bijna omvielen.

Ze liet haar blik terwijl ze het meisje omhelsde terug glijden naar het veld maar Dameon had zich al weer terug gedraaid naar de jongens en het potje was weer vol in gang.

96

Yasmin liet haar vinger langzaam de contouren van het schorpioenen tattoo op yoseline's pols volgen.

"Hoe lang ben je al met Dario samen?" vroeg ze nieuwsgierig.

Een melancholische glimlach vormde zich op haar gezicht terwijl haar ogen de man die bij de naam hoorde automatisch opzochten.

Mafia Princess (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu