Hoofdstuk 2.14

2.5K 69 4
                                    


Woest sloeg hij haar als reactie daarop met de achterkant van zijn hand in het gezicht en keek toe hoe ze achteruit vloog, voordat het voor het eerst sinds het begin van die avond stil werd in de kamer.

Hij keek toe hoe Pascal haar bij de nek omhoog tilde en tegen de deur hield voordat hij schuimbekkend van woede schreeuwde "heb je nu net geprobeerd de vriendin van mijn broertje te verminken!"

Dameon liet zijn blik sissend naar zijn arm glijden alleen om te zien hoe het bloed langzaam op de grond drupte, voordat hij weer opkeek bij het horen van de knal die Savannah's hoofd tegen de deur maakte.

76

Hij zag de angst in haar ogen zag hoe de realiteit eindelijk bij haar naar binnen begon te sjilpen en ze het feit dat ze net Dario's meisje had proberen te snijden bij haar naar binnen drong.

Hoorde haar haast ademloos "Dameon". Roepen terwijl haar ogen hem smekend aanstaarden.

Hij voelde hoe de wond pijnlijk begon te prikken en draaide daarop koud zijn rug naar haar toe en pakte Yoseline in één beweging met zich van de grond en liep met grote stappen richting de keuken.

Hij schopte de deur achter zich dicht om de rumoer die ontstaan was in de kamer ernaast buiten te sluiten en plaatste haar op het keukenblad terwijl hij de schade aan haar gezicht opnam.

"Dat gaat zwellen mompelde hij zacht." Terwijl hij de diepvries opende, de ijsblokjesvorm eruit nam, een paar eruit sloeg op de keukenblad en in een keukendoek wikkelde voordat hij het haar aangaf en zijn arm nu op zijn beurt verzorgde door het eerst onder het water te houden om de schade te kunnen opnemen.

Hij hoopte voor Savannah dat het een nieuwe scheermesje was. Want als ze het eerder gebruikt had zou hij haar levend villen. Als zijn broers dat nu al niet gedaan hadden.

Hij werd uit zijn gedachtes gehaald door Yoseline die begonnen was in het Spaans te vloeken terwijl ze de theedoek tegen haar oog hield.

Hij hoorde hoe de keuken deur langzaam open ging en een angstig uitziende Deidra met een verbanddoos aarzelend verder naar binnen stapte.

Ze gaf hem het doosje nog altijd zwijgend aan drukte een bemoedigende kneepje in Yoseline's knie om zich dan zo snel mogelijk uit de voeten te maken.

Hij zuchtte zachtjes, terwijl hij zich weer terug draaide naar de gootsteen als Yoseline haar arm uitstak en hem met gefronste wenkbrauwen tegen zijn schouder stompte.

"waar heb ik dat verdomme aan verdiend?" zei hij nu kwaad terwijl hij de verbanddoos op de keukenblad zette en haar een boze blik toewierp

"Dat vraag je nog?" geïrriteerd draaide hij zich weer om naar de verbanddoos en opende het terwijl hij mompelde

"Schuif deze shit niet op mij af oké, het was jij die zich met zaken heeft bemoeid die je niks aangingen en dan dingen te horen kreeg die je niet aankon." Ze stompte hem dit keer harder tegen zijn schouder en zei

" En als jij nu eens je hoofd had gebruikt in plaats van je pik had ik het niet nodig gevonden om mij met jou zaken te bemoeien nietwaar?" Ze legde de theedoek naast zich neer, graaide het verband uit zijn handen en opende het terwijl ze haar tirade vervolgde.

"Ben je nu echt zo destructief geworden sinds je uit de gevangenis bent gekomen dat je zelf een meisje als Yasmin door je vingers wilt laten glijden voor een ontrouwe slet als Savannah?"

ze greep zijn arm niet al te zacht en trok het op haar schoot terwijl ze het verband begon aan te brengen.

"Heb je er ooit bij stil gestaan terwijl je bezig was je kleine hoofd te volgen in plaats van je grote dat je Yasmin zou kunnen verliezen als ze erachter zou komen?

Dat ze in tegenstelling tot mij die jullie sinds mijn vierde levensjaar toen me ouders in het huis naast die van jullie zijn ingetrokken en die verdomme elke regeltje kent die de gang heeft omdat ik al op me twaalfde geïnitieerd ben worden, de vriendin van je broer ben sinds ik me kan herinneren, zij misschien nog niet de ride or die wijf is en je zal verlaten?

Aangezien ze ten overstaan van ons hier geen familie noch vrienden heeft en dus niks te verliezen . Wil je haar echt." Zei ze zijn arm omdraaiend terwijl ze het verband doorknipte.

77

" laten gaan om je leven te kunnen leiden zoals hiervoor van het ene getto slet naar de andere en van dag naar dag zonder een blik op de toekomst?"

Hij zag de tranen in haar ogen opwellen terwijl ze het verband dichtplakte en hij wist niet of ze het nog altijd over hem had of over haar en Dario.

"Ik heb altijd het beste voor je gewild kleine broer, heb al die wijven die je in je leven hebt gehad nooit goed genoeg voor je gevonden en nu vraag ik me af of het misschien alleen die soort is waarmee jullie overweg kunnen.

Want Yasmin zal meer van je gaan verlangen dan die wijven, je zult je zelf bloot moeten stellen en als je dit niet kunt als je haar niet binnen kan laten Dameon laat haar dan gaan.

Wees geen egoïst houdt haar niet aan het lijntje. Fluister geen lieve woorden het ene moment in haar oor om het volgende moment een andere meid in je bed te nemen.

Want ik waarschuw je ik zal het haar zeggen..." zei ze nu uitdagend.

" Ik zit er misschien te diep in met Dario, de gang en de rest van de shit die we onze leven noemen maar zij heeft nog geen enkele verantwoordelijkheid op zich genomen en ik zweer je dat ik haar zal aanraden om hier zo ver als fucking mogelijk is weg te komen..." De gevormde brok in haar keel bracht haar tot zwijgen.

En terwijl ze krampachtig probeerde om zich groot te houden tegenover hem ontglipten haar toch wat tranen die ze boos van haar wangen veegde voordat ze zijn hand die hij troostend op haar schouder had gelegd eraf schudde, van het aanrecht sprong en met fonkelende ogen zei.

" zeg tegen die klootzak van je broer dat hij zijn gezicht vandaag beter niet thuis laat zien want ik zweer je Dameon ik zal hem fucking neerknallen."

En met die laatste woorden stormde ze de keuken uit en liet hem achter terwijl hij zuchtend met zijn ogen gesloten zijn voorhoofd tegen de keukenkast liet rusten, voordat hij zijn telefoon uit zijn zak haalde en wat nummers in toetste.

Alleen om zijn grinnikende vriend aan de andere kant van de lijn te krijgen die hem vertelde dat Yasmin thuis was aangekomen maar nu kennelijk aan het lawaai te horen besloten had zijn woning te demoleren.

Terwijl hij geamuseerd om toestemming vroeg om naar binnen te gaan en haar tot stoppen te brengen. Zuchtend mompelde hij een "Nee, ik kom er aan." voordat hij zich van de kast afzette en richting de buitendeur liep.





Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now