Hoofdstuk 10.3

1.6K 77 18
                                    


Yasmin liep vier dagen later haar kantoor gebouw binnen en zag hoe Alex en Chloe in snelle tred haar richting op kwamen lopen.

Ze glimlachte ze beide toe terwijl ze een lichte knik ter begroeting aan de twee bewakingsmannen bij de ingang gaf.

Ze nam de beker koffie aan die Chloe haar reikte en luisterde hoe Alex haar een samenvatting van de agendapunten die vandaag op de planning stonden gaf.

Ze was moe had een jetlag van de zakenreis naar Japan en voelde hoe het kloppen van haar hoofd steeds heftiger werd met elke stap die ze dichter naar haar kantoor maakte.

Ze wou gewoon binnen lopen en plaats nemen achter haar bureau terwijl Esmeralda een blad voor haar neus zou schuiven met alle belangrijke uur tijden maar in plaats daarvan moest ze glimlachen en knikken terwijl twee achttienjarige stagiaires persoonlijke assistenten speelden.

Ze zuchtte dat komt er van als je twee van je loyale medewerkers een plezier wou doen.

Ze hoorde Chloe onmiddellijk als reactie op haar zucht vragen"heeft u iets nodig." Ze zette een brede glimlacht op en schudde haar hoofd "nee, een jetlag, dat is alles." Als ze eenmaal boven aangekomen haar blik smekend naar Esmeralda liet glijden die met een geamuseerde blik gelijk opstond en zei "Alex Chloe zou ik jullie misschien mogen vragen me te helpen?"

Ze keken Yazzy beide aan terwijl ze toestemmend wuifde en Esmeralda een dankende glimlach toe wierp.

Ze zou ze waarschijnlijk opzadelen met het kopiëren van valse belangrijke papieren maar dat hield in dat ze voor het opkomende uur van ze verlost was.

Ze zuchtte terwijl ze de deur van haar kantoor achter zich sloot haar tas op de koffie tafel plaatste en na een glas water in geschonken te hebben met gesloten ogen achter haar bureau plaats te nemen.

Ze hoorde nog geen twee minuten later hoe er op de deur geklopt werd en riep met een zucht "ja." Ze keek toe hoe de deur geopend werd en Esmeralda binnen schreed.

Ze sloot de deur achter haar terwijl Yazzy rechtop ging zitten

"vertel hoe lang heb ik voor mezelf?" Ze gniffelde "ik houd ze wel voor de rest van de dag bezig.

"Graag." Ze wou net nog iets zeggen als Esmeralda met een onzekere glimlach een klein zakje voor haar op tafel plaatste ze keek toe hoe het witte zakje zich vanzelf ontplooide en een groen kruis zichtbaar maakte.

Ze sloot haar mond en voelde een lichte rilling van onzekerheid en angst over haar rug glijden

"Wat er ook uit komt. Alles komt in orde." Hoorde ze de zachte stem met een moederlijke ondertoon van Esmeralda.

Yazzy knikte terwijl ze het apotheek zakje opnam en zich van tafel duwde.

"Je gaat het hier doen?" ze knikte "er is geen reden om tot huis te wachten." Esmeralda knikte en Yazzy keek toe hoe ze zich omdraaide en aanstalten maakte om te vertrekken om haar wat privacy te gunnen als ze hoorde hoe haar stem zachtjes vroeg

"Esmeralda?" ze keek toe hoe de vrouw zich naar haar toe draaide als ze onzeker vroeg

'Als het geen probleem is. Zou je willen blijven?" Ze had geen vrienden met wie ze dit kon doen tenminste geen die een vagina hadden.

En Esmeralda was het dichtstbijzijnd aan de term vriendin die ze hier had.

Ze was de meest loyale werkneemster en het was feit dat ze haar heeft zien opgroeien is natuurlijk mooi meegenomen.

"Natuurlijk" Antwoordde ze onmiddellijk

Yasmin knikte dankend en liep de kleine en-suite badkamer in, opende het kleine tasje voordat ze na diep in te ademen het doosje eruit haalde.

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now