Hoofdstuk 2.10

2.5K 67 7
                                    


Het duurde bijna drie kwartier voordat Dameon en zijn broers de woning vanuit het balkon weer binnen stapten.

Ze bekeek hem zwijgend hoe hij zijn blik automatisch richtte op de bank waar ze voorheen op zat voordat hij bij het missen van haar als persoon tussen de meiden in.

Met een frons op zijn voorhoofd zijn blik zoekend door de woning liet gaan. Tot hij eindelijk bij haar aankwam die met haar derde glas alcohol in de deuropening van de keuken stond terwijl ze op Yoseline wachtte die een drankje voor zichzelf aan het mixen was.

Ze keek toe hoe de frons zijn voorhoofd langzaam verliet terwijl hij na een blik op de rode plastic beker in haar hand zich zuchtend haar richting op begaf.

Ze verbrak de contact met zijn ogen. Onderdrukte de rilling en het gevoel om te willen huilen terwijl ze haar blik over de feestende mensen liet gaan.

Als haar blik zich voor een kort moment op Jason vestigde die bezig was iets in de oor van het meisje van voorheen te fluisteren terwijl hij een korte knik richting Dameon gaf.

Het meisje keek haar nu recht in de ogen aan. Het was niet de eerste keer.

Sinds haar binnenkomst voelde Yasmin om de paar minuten haar blik zich in haar rug of gezicht boren.

Ze keek toe hoe het meisje haar spottend van top tot teen opnam voordat ze haar ogen voor een kort moment met die van haar verstrengelde en ze voelde hoe een rilling over haar rug gleed.

Want hoe mooi ze ook maar van kleur waren het meisje kon de ijskoude en dode blik die daar achter schuil ging niet verbergen.

Ze wierp haar een uitdagende glimlach toe die ze niet kon plaatsen, voordat Yasmin met een frons toekeek hoe ze van haar plek op stond en zonder enige schaamte zich richting Dameon begaf en zich in zijn armen wierp. Zo hard dat hij bijna zijn evenwicht verloor.

En voor een korte moment had ze gedacht dat hij haar van zich af zou gooien of haar op zijn minst zou meppen.

Al was ze normaliter pertinent tegen meisjes slaan maar zulke wijven hadden het in haar opinie verdiend.

Maar tot haar stomme verbazing gebeurde juist het tegenovergestelde.

Ze vond zichzelf namelijk stom verbaasd toekijken hoe zijn blik zich verwarmde. Hij het meisje staande hield zodat ze niet zou vallen. En haar een zo liefdevolle glimlach toewierp dat hij haar hart net zo goed met zijn blote handen uit haar borst had kunnen rukken, het zou niet pijnlijker geweest kunnen zijn

Ze keek toe hoe het meisje haar armen rond zijn nek draaide en Dameon haar naar zich toe trok voor een omhelzing.

En het was toen dat ze haar hand voelde trillen en de tranen die zo wie zo al dreigden op te komen krampachtig probeerde door te slikken door haar drankje in één teug achterover te slaan.

Alleen om er gelijk daarna spijt van te hebben bij het proeven van de bittere smaak die zich in haar mond verspreidde.

Ze gooit het rode bekertje achter zich op een tafeltje en liet haar blik nogmaals richting Dameon glijden.

Alleen om te voelen hoe het gevoel van teleurstelling en pijn zich omwisselde voor woede bij het zien van het meisje die haar lichaam nu strak tegen de zijne had gedrukt en verleidelijk op het ritme van de muziek haar lichaam tegen de zijne aan bewoog.

Terwijl ze Yasmin over Dameon's schouder een tartende glimlach toe wierp.

67

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now