Hoofdstuk 4.5

2.3K 68 11
                                    

Haar wang lag tegen de koude ruwe grond gedrukt terwijl ze voelde hoe hij zich van haar ophief.

Het hikken was nu gestopt, de tranen lagen te drogen op haar wangen terwijl haar blik zich vast legde op een ijzeren staaf onder de container. Ze hoorde hem boven haar praten.

Dingen roepen met een smerige lach als "Dat was lekker schoonheid."

Als verdoofd lag ze daar hoorde hoe hij zijn riem sloot en trok met een pijnlijke schouder het shirt uit haar mond en probeerde te ademen.

De lucht door haar droge ruwe lippen heen te krijgen terwijl ze naar zijn stem luisterde.

"Ik heb hier lang op gewacht kleine. Erg lang. En om eerlijk te zijn was het lekker... te lekker."

Ze voelde haar lichaam iets op schrikken bij het horen van het mesje dat hij weer open klikte en bereide zich al voor op de pijn en steken.

Bereidde zich voor op haar dood. Want hij zou haar ombrengen. Zou haar dit nooit kunnen laten overleven met het gewis dat Dameon erachter zou komen hem zou opjagen. Hij wist dat hij hier voor zou betalen... pijnlijk betalen.

Ze hield haar adem in bij het zien van zijn schaduw die over haar heen viel.

Keek toe hoe hij naast haar neer knielde en zijn lippen naar haar oor bracht.

"Ik wil het liefst me mes over je keel halen kleine. Zien hoe Dameon eronderuit zal gaan bij het gewis dat je er niet meer bent." Zei hij fluisterend verder.

Terwijl ze voelde hoe hij het mes langzaam over haar wang liet gaan. "Maar dan ben jij er zo snel vanaf. Want dood.... Is dood.

Zo zou ik jou niet zien lijden en voor wat jij me hebt aangedaan... Wil ik je zien branden. Dus ik denk dat het mij veel meer zal amuseren om het over je lichaam te halen... Er een kunst werk van te maken... schorpioenen stijl." Ze hoorde het amusement in zijn stem bij deze woorden voordat hij vervolgde.

"Zodat je jouw shirt nooit meer uit kunt halen. Je broek nooit meer omlaag zult kunnen trekken zonder dat hij aan mij zal denken. Zonder dat jij mij voor je zult zien. Deze dag vergeet.

Ik denk dat me deze straf veel geëigender lijkt voor jou en hem. Wat denk jij er van?"

Ze voelde de punt van het mes over haar rug glijden. Het langzaam afdalen tot het stopte bij de holte.

Voelde hoe hij haar shirt iets omhoog trok en hij zijn adem sissend uit ademde.

Maar voordat we een besluit vatten en er een bloedende spektakel van maken... Hij heeft je gemist." fluisterde hij nogmaals terwijl hij zijn hand naar zijn weer groeiende erectie bracht.

Ze voelde hem weer boven op haar klimmen. Probeerde niet te schreeuwen, noch te bewegen toen hij haar geamuseerd vroeg.

"Heeft hij je al van achteren genomen of zal ik je eerste zijn?" Terwijl hij haar rokje weer omhoog trok en haar een zo een harde klap op haar bil gaf dat ze zichzelf moest inhouden om niet van pijn te kermen.

Maar haar lichaam zorgde ervoor dat haar handen zich uit reflex tot vuisten balden wat als gevolg had dat ze voelde hoe het huid van haar vingers open scheurden toen ze in aanraking kwamen met de harde ondergrond.

Ze beet op haar tong om het geluid binnen te houden zodat hij haar handen niet weer achter haar rug zou klemmen en voelde het bloed langzaam haar mond vulde terwijl ze haar ogen kort sloot.

De tranen die weer dreigden op te komen tegen te houden. Om haar blik helder te laten.

Klaar genoeg om haar ogen gefixeerd op de metalen staaf onder de container te houden.

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now