Hoofdstuk 2.1

2.9K 70 0
                                    


Ik zal gelijk drie delen erop zetten gezien ik al een tijdje er niks op gezet heb:)

xoxoxoxo Cami


Met een onzekere glimlach keek ze op. Zijn wenkbrauwen waren bezorgd samen getrokken terwijl hij haar zwijgend opnam.

Ze liet haar blik weer naar de grond glijden en slikte de brok in haar keel door terwijl ze de tranen weg knipperde voordat ze diep inademde haar blik weer de zijne liet ontmoeten en met een opgezette duizelingwekkende glimlach langzaam uitademde.

"Alles perfect." Hij nam haar voor een korte moment ongelovig op maar besliste met een schouder ophaal om er niet op in te gaan en in plaats daarvan tegenover haar plaats te nemen en een biertje naar haar uit te steken.

"Nee, dank je." mompelde ze zacht "Je drinkt niet?" Vroeg hij verbaasd.

Ze haalde haar schouders op "Nog geen kans daarvoor gehad .Het enige wat ik wel geprobeerd heb is bier en dat smaakte smerig... sorry." Zei ze met een verontschuldigende glimlach.

Hij legde de blikje geamuseerd weg en zei dan "Me broers en vrienden zijn van plan na het feest richting The Vault te gaan... Een nachtclub in de binnenstad en ik vroeg me af of je zin hebt om mee te gaan."

Ze keek hem nu met opgetrokken wenkbrauwen aan.

"Ik mag misschien iets ouder lijken dan ik ben maar het laatst dat ik gehoord heb mag je pas vanaf je 21ste een nachtclub binnen komen."

"Wel niet als je bij mij bent. Bennie is de uitsmijter." Zei hij knikkend naar een breed gebouwde vent die wat aan de kortere kant was, wat verderop.

Ze beet bedenkend op haar lip. Als ze niet zou gaan zou ze die beest van een Bethanny weer de gehele avond rond haar hebben en dat is het laatst wat ze wou.

dus mompelde ze binnensmonds "fuck it." Terwijl ze weer naar hem opkeek en knikte.

"Zolang er een plek is om te zitten en het niet al te laat wordt... Ben ik erbij."

" Goed." Zei hij tevreden

"moet ik me gaan omkleden?" Hij nam haar langzaam op van haar goed zittende jeans tot witte tank top en schudde dan zijn hoofd.

"Je ziet er perfect uit... Echt gewoon om op te eten." Mompelde hij verder terwijl hij zijn blik langzaam op haar decolleté liet hangen.

Ze voelde een warme blos haar wangen kleuren terwijl hij gniffelend opstond een kus op haar wang drukte en mompelde

"Rust uit. Het wordt nog een interessante avond en nacht voor ons beide." En als een vis buiten het water opende ze haar mond om wat te zeggen en sloot hem weer tot twee keer toe voordat hij geamuseerd zich omdraaide en weg liep.

Het was druk, luid en de geur van zweet en alcohol sloeg tegen haar gezicht bij entree van de club en ze wist weer waarom dit haar nooit echt had aangetrokken.

Ze bewoog langzaam achter Dameon aan die haar hand strak in de zijne had genomen terwijl hij en de jongens zich een weg door de menigte duwden naar het bovenste verdiep die op de dansvloer uitkeek.

Eindelijk aangekomen trok hij haar voor zich en liet haar voor hem naar het midden van de tafel schuiven waar ze tussen hem en zijn broer Joshua die zijn arm nu nonchalant over haar schouder sloeg kwam te zitten.


42

Mafia Princess (afgeschreven)Onde as histórias ganham vida. Descobre agora