Hoofdstuk 9.7

1.8K 65 18
                                    

De volgende dag begon goed met de confirmatie van Marcus dat Tony ermee akkoord ging en dat ze de bewijsstukken kon doorsturen.

Maar ging van daaruit bergafwaarts met haar informanten die haar letterlijk nog geen kwartier na haar telefoongesprek met Marcus bevestigd hadden dat het  hoofd van de Italiaanse families zijn rechterhand op een vliegtuig had gezet naar New York.

Wat een vloed van vloekwoorden teweegbracht van hun alle aangezien het allemaal te snel ging.

De papieren met de schriftelijke bewijzen konden niet elektronisch verzonden worden omdat de papieren spoor dan naar Europa zou leiden en de Italianen vanzelfsprekend hun zouden verdenken.

En dat zou wederom eindigen in een complete oorlog tussen de Italiaanse families en die van haar en Ricardo.

Wat een shit load van problemen en doden als consequentie zou hebben.

Om de dingen nog erger te maken had ze te horen gekregen dat haar meest vertrouwde mannen niet zomaar meer een visum uitgereikt kregen naar de VS omwille van de problemen die ze daar hadden in de laatste jaren.

Dus hadden die eerst een rompslomp aan papier werk nodig op de Amerikaanse ambassade om mee te kunnen. Wat wederom dagen kon duren. Dagen die ze niet hadden.

En zonder de mannen als Lorenzo en Marquis om haar te beschermen vertikte Ricardo haar te laten gaan.

Wat ervoor gezorgd had dat ze net een enorme ruzie met hem heeft gehad in de trend van wie de fuck denk je dat jij bent om over mij te bepalen waar ik wel of niet heen kan gaan.

Wat er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat Lorenzo tussen beide moest komen en een woeste Ricardo die de studeerkamer had verlaten met een nog na trillende deur achter zich.

"Hij heeft gelijk weet je. "

"Ja, ik weet." siste ze nu nog altijd woest

"Denk je niet dat ik weet dat het gevaarlijk is?

Maar wat voor keus hebben we?

Ik vertrouw mijn andere mannen maar niet zo veel om mijn leven in hun handen te geven. "

Lorenzo knikte met een frons.

"Misschien moeten we het onder ogen zien dat je opa en andere ooms er voor nu mee weg komen"

" Fuck no!" Riep ze nu woest terwijl ze zich inhield om niet heel on damesachtig met iets te smijten. "Wel....we hebben niet veel keus en het spijt me om dit te zeggen maar Marcello en de rest zal jou voor geen goud alleen naar de VS laten vertrekken zonder minstens een van ons aan je zij

En aangezien we na de rotzooi van vorig jaar nu niet meer zomaar dat land kunnen betreden zal het meer dan een paar uurtjes in beslag nemen en we weten beide dat het dan te laat is."

" Marcello en de rest zullen me niet laten?" Zei ze nu met een onderliggende woeste toon.

Ze zag aan de capitulerende handen die hij opstak dat hij wist dat hij met zijn verwoording een grove fout had gemaakt.

"Het is hun taak om je te beschermen. Gooi het nu niet op een macht spel Yazzy we doen dit allemaal om jouw veiligheid te garanderen.

En die wederom onze alle veiligheid garandeert." ze knarste woest met haar tanden. Ze wist dat ze gelijk hadden maar vertikte het om haar opa voor nog meer jaren ermee weg te laten komen.

Op deze manier zou hij nog eerder aan ouderdom sterven dan een kogel met vooraf heel wat pijn.

" Ik ga Lorenzo. Dus bel Claude op om het fucking vliegtuig klaar te maken want in tegenstelling tot jullie kan ik wel binnen een paar uur daar zijn." Zei ze sissend terwijl ze haar Amerikaanse paspoort uit de kluis haalde

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now