Hoofdstuk 4.4

2.9K 61 2
                                    


Aan de oude lezers morgen een vervolg op het forum aan de nieuwe lezers veel lees plezier:)




De dagen vlogen voorbij en werden maanden. Acht maanden om precies te zijn.

Met haar gedachte bij de viering van hun eerste jaardag twee dagen terug en een glimlach rond haar lippen bij het voelen van het tinkelende gevoel in haar buik die de herinneringen opriepen.

Liep Yasmin die namiddag richting hun woning.

Dameon had haar uit eten genomen ervoor gezorgd dat hun woning romantisch gedecoreerd was met kaarsen en rozen. Ze voelde hoe het bloed naar haar wangen kroop bij de gedachte aan zijn handen op haar lichaam.

Het kwellende spelletje dat hij die hele avond met haar had gespeeld voordat ze eindelijk weer in de woning waren beland.

Haar hand ging automatisch naar het kettinkje rond haar hals die ze cadeau had gekregen tijdens het etentje en dat een paar uur later als enige nog aan haar lijf hing.

Ze voelde hoe de vlinders duikvluchten in haar buik maakten bij de gedachte aan Dameon die niet lang daarna zijn shirt over zijn hoofd had getrokken en haar kussend naar hun bed had begeleid.

Voordat hij fluisterend in haar oor had gemompeld "Ik heb nog een andere verrassing voor je poppetje..."

Ze wist nog hoe ze geamuseerd terug had gefluisterd "De definitie van een verrassing is iets nieuws of onverwachts en om je nu niet te willen beledigen: " Was ze met een ondeugende glimlach verder gegaan terwijl ze haar hand langzaam naar zijn beste stuk liet gaan.

"Ik zie deze dagelijks en soms zelfs twee maal per dag." Met een twinkeling in zijn ogen had hij gegrinnikt voordat hij haar hand langzaam weer naar boven trok en zei.

"Dat was dan ook niet als verassing gedacht schoonheid maar dit." Hij had zich iets van haar op getrokken om haar een blik op zijn linker borst te kunnen bieden waar hij het infinity symbool had laten tatoeëren.

In het symbool stond haar naam met sierlijke letters geschreven terwijl de laatste letter van haar naam het stokje van de vogelveer raakte die eraan getekend was en waar zwarte vogels de veer aan de bovenkant uit elkaar getrokken hadden om eruit te vliegen.

Vol ongeloof had ze met haar rechter wijsvinger het teken gevolgd voordat hij langzaam had gefluisterd "Het betekend voor eeuwig en altijd..." Ze had sprakeloos naar hem opgekeken.

Had gezien hoe het licht afkomstig van de kaarsen een zachte gloed over zijn gezicht liet glijden terwijl de onzekerheid over haar reactie overduidelijk in zijn ogen te lezen was.

Ze had haar hart voelen over lopen van liefde bij zijn aanblik.

Terwijl hij op zijn beurt haar wang zachtjes had gestreeld en vragend gefluisterd: "Niet mooi?"

Met een dikke keel van de tegengehouden tranen had ze haar hoofd langzaam geschud en terug gefluisterd.

"Perfect" voordat ze haar ogen nog kort naar het symbool had laten gaan en haar hand rond zijn nek had gedraaid terwijl ze zijn blik vasthield en had gefluisterde.

"Voor eeuwig en altijd" Zijn hoofd naar zich toe trok zijn lippen claimde en de liefde met hem had bedreven alsof er geen morgen zou komen.

Bijtend op haar lip terwijl ze de dwaze glimlach niet van haar lippen scheen te krijgen wisselde ze de boodschappentas van arm.

Als ze opeens voelde hoe ze het steegje aan haar rechterkant werd ingetrokken van haar hand.

Ze uitte een kreet van schrik maar voelde al snel hoe die werd verstomd door een hand die over haar mond werd geplaatst.

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now