Hoofdstuk 3.6

2.6K 63 7
                                    


Voor een moment benam het haar de adem terwijl de warmte zich nu pijnlijk door de rest van haar lichaam trok.

Een paar armen draaiden zich om haar heen en ze wist dat het Yoseline was toen ze haar naast zich Dameon's naam hoorde schreeuwen voordat het geluid om haar heen weg viel.

Ze wou het liefst mee schreeuwen van de pijn maar het was diezelfde pijn die haar de adem benam. Haar verdoofde.

Haar ouders laatste minuten kwamen in haar gedachte op om haar verder te kwellen en voor het eerst sinds een lange tijd weer vroeg ze zich af of ze pijn hadden geleden, de kogels hadden gevoeld of op slag dood waren.

Hun kinderen in paniek hadden horen schreeuwen, haar moeders laatste gedachtes aan haar verspild waren of dat de pijn zo overweldigend was dat zich geen gedachte had gevormd.

Haar vragen werden onderbroken bij het voelen van twee warme handen op haar schouders die haar van de grond lieten opkijken.

Recht in de ogen van Dameon terwijl ze voor een moment gefascineerd toe keek hoe ze van onderzoekend terwijl hij met zijn ogen naar haar hand gleed die nog altijd de bloedende wondde waar de kogel was binnen gedrongen dekte.

Naar gechoqueerd en dan angstig gingen voordat zijn blik alsof hij een knop omzette gevoelloos werd en geen enkele emotie meer erin te herkennen was. Koud was de beste manier hoe ze zijn ogen nu kon omschrijven.

Hij riep wat achter zich maar ze kon niet uit maken wat het was. Haar oren maakten een vreemde hoge piepgeluid.

Als zijn arm nu die van Yoseline rond haar schouder verving en ze voelde hoe hij haar in één beweging van de grond recht in zijn armen tilde.

De pijn die door haar lichaam raasde bij deze beweging liet haar eindelijk toe de schreeuw die in haar keel vast zat naar buiten te brengen voordat ze het bewustzijn verloor.


99


Dameon verstijfde bij het horen van Yasmin's schreeuw en keek toe hoe het bloed uit haar gezicht trok en haar ogen naar achteren rolden.

Vlak voordat hij voelde hoe haar lichaam zich in zijn armen verslapte.

Voor een kort moment verstomde alles om hem heen. Zijn met adrenaline gevulde hart hield voor een paar nanoseconden op met slaan. Terwijl het zweet hem uitbrak bij het beeld van haar levenloze gezicht.

"Ze leeft nog." Hoorde hij Dario's stem hem weer naar het hier en nu terugbrengen.

Terwijl het geluid om hem heen van gevloek, geschreeuw en gehuil zijn oren weer binnen drong.

Hij scheurde zijn blik van Yasmin's gezicht net op tijd om te zien hoe zijn broer haar arm langzaam weer naar beneden liet zakken.

Een zwarte SUV voer voor en hij stond nog niet eens stil of Dario had de achter deur al open getrokken zodat hij kon instappen.

Als in een slechte film stapte hij in en zorgde er voor dat Yasmin veilig en comfortabel in zijn armen lag. De deur werd dichtgegooid, Yoseline gleed naast hem en hij liet zijn blik nog kort naar buiten glijden.

JJ hield zijn bloedende arm vast terwijl hij naast het levenloze lichaam van Jeremiah stond.

Als de auto in volle vaart de straat uitreed. Hij keek naar Jamal die op de passagiersplaats vooraan zat terwijl hij met trillende handen van de ingehouden woede zijn wapen aan het laden was.

Hij voelde hoe het bloed afkomstig uit de wonde in Yazzy's zij nu warm door het T-shirt wat hij er tegen aan hield heen kwam.

Slikkend voelde hij het plakkerige bloed aan zijn hand kleven. In een reflex keek hij gelijk naar haar gezicht die nog altijd doodstil op zijn schoot lag.

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now