Hoofdstuk 9.8

1.7K 55 1
                                    




Ze bleef voor een kort moment in zijn armen staan genietend van het gevoel om in bekend territorium te zijn. Geen angst te voelen om wie zich tegen haar zou keren. Te weten dat de mensen die ze momenteel om haar heen had duizend procent te vertrouwen waren.

"Geef ons ook eens wat zoets" hoorde ze Jamal nu zeggen terwijl ze overhandigd werd door Dario aan de rest van de jongens.

Ze stapte na Joshua de laatste van de broers geknuffeld te hebben achteruit en keek met zwetende handen en een sneller kloppende hart achter hem op zoek naar die verschijning die haar handen voor het eerst in drie jaar weer tot trillen wist te brengen.

Als ze Jamal langzaam hoorde zeggen "hij is niet mee." Ze zette een glimlach op terwijl het gevoel van teleurstelling en pijn als een vloedgolf over haar heen spoelde.

"Hij is kennelijk de verstandige broer geworden." zei ze terwijl ze zich naar Jamal toe draaide en hem een mep tegen zijn schouder gaf. 

"Ze hebben kennelijk de beleefdheid en liefde voor je broers uit je weten te drillen in Frankrijk"

Ze rolde met haar ogen terwijl hij met een pijnlijke gezichtsuitdrukking over zijn bovenarm wreef "En jij bent behalve een watje kennelijk ook nog eens stom geworden in de laatste drie jaar.

Hoe kom je erop om naar Lorenzo te luisteren en hierheen te komen om je leven voor mij te riskeren."

Ze zag hoe hij naar de rest van de jongens naast haar keek terwijl een brede glimlach zijn weg over zijn gezicht maakte.

"Goed om te zien dat behalve je kledingkeuze niet veel is verandert."

"Jezus dit is niet grappig jullie zijn buiten de radar gevallen bij mijn opa en zetten je zelf nu voor de fucking lens.

In godsnaam hebben jullie dan verdomme geen zelfbehoud jongens."

Ze voelde hoe Dario een arm om haar schouder sloeg terwijl hij een kus op haar wang drukte en in haar oor fluisterde.

"Niet als het op familie aankomt dat weet je Yazzy. Nu beweeg je reet naar de auto en geniet van het feit dat we een paar uurtjes met elkaar kunnen door brengen" Ze sloot haar ogen kort terwijl ze diep in en uitademde

Terwijl ze beschermd onder Dario zijn arm met de jongens om haar heen richting de wagen werd geloodst waar ze achterin instapte met Dario naast haar.

Eenmaal in de wagen en na een paar minuten van stilte en schichtige blikken in de achteruitkijkspiegel voelde ze hoe Dario haar hand in die van hem nam en zachtjes vroeg

" hoe is het leven je vergaan kleine?"

"Zoals je ziet leef ik nog. Hoe gaat het er hier bij jullie er aan toe?"

"Dankzij onze nieuwe distributeur mogen wij zeker niet klagen." Ze glimlachte breed bij het horen van zijn woorden.

Nadat ze haar erfenis terug genomen had. Heeft ze haar eigen distributeur in Latijn Amerika gevraagd om de producten die verdeeld werden in LA en de steden waar de bende actief was te laten distribueren door de SC gang.

Dat maakte van hun één van de grootste distributeurs aan de Amerikaanse west kust bijna alles wat binnen en buiten kwam ging via hun bevel.

En zodra ze haar opa en ooms onder de grond had gebracht zou ze van hun de grootste maken dat was ze hun verschuldigd.

"je had dat niet hoeven doen." Ze glimlachte breed "wel als dat het geval is kan ik mijn eigen mannen hier plaatsen."

"wel we hoeven ook weer niet zo ver te gaan." Ze schoot in de lach.

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now