Hoofdstuk 2.13

2.4K 62 1
                                    


Ze smaakte anders dan Yasmin, niet beter noch slechter misschien wat vertrouwder.

Hij ziet hoe haar hand onder zijn shirt verdween en de gedachtestroom door strelend over zijn buik te glijden tot stoppen bracht .

"Ik heb je gemist" fluisterde ze nu zacht in zijn oor. Hij sloot zijn ogen kort. Dit waren absoluut niet de woorden die hij wou horen.

Dus duwde hij haar langzaam van zich af, wou haar duidelijk maken dat dit eenmalig zou zijn. Ze geen hoop moest hebben dat hier meer uit zou komen dan het nu het geval was.

Als ze kennelijk doorhad dat ze wat verkeerds had gezegd haar armen snel rond zijn nek sloeg en fluisterde

"Niet bang zijn Dameon. Ik weet hoe de stand tussen ons staat. ik maak me geen illusies. Maar dat houdt niet in dat ik je niet gemist heb in mijn bed."

Fluisterde ze zwoel verder terwijl ze haar lippen warm over zijn nek liet glijden en daarmee zijn twijfels weer wegnam.

"Kom" fluisterde hij nu terwijl hij haar hand in de zijne nam en koers zette richting de buitendeur.

Ze waren halverwege de woning als hij een zachte stem naast zich hoorde vragen

"Waarheen?" Hij keek zijdelings naar Yoseline die hem nu met een opgezette brede lach aanstaarde terwijl ze een rode bekertje zijn richting ophield.

Hij aan de andere kant wierp haar op zijn beurt een brede gemeende glimlach toe bij het besef wat ze wou doen, na te zien hoe ze haar blik langzaam naar Savannah liet glijden.

Dus schudde hij waarschuwend zijn hoofd en mompelde een geladen "Dank je." terwijl hij een knikje richting het drankje gaf "maar ik heb genoeg gehad voor vanavond."

Hij zette net een stap vooruit om door te kunnen als ze voor hem kwam staan en hem met haar kleine hand duwend tegen zijn borst staande hield.

"ga uit de weg Yoseline" hoorde hij Savannah nu geïrriteerd zeggen. Als Yoseline haar nu spottend van top tot teen opnam.

"Toom je in kleine. Vergeet niet dat ik in tegenstelling tot jou wel iets heb dat me met Dameon verbind." Zuchtend hield Dameon bij het horen van die woorden Savannah's hand strak vast voordat ze haar naar de keel zou springen.

Hij hield van Yoseline maar ze was soms net het irritante kleine zusje die je het liefst het raam uit wou gooien maar waar je altijd op het laatste moment vanaf zag omdat de beschermingsinstincten sterker waren.

Helaas voor Dameon kon hij Savannah tegenhouden om haar niet aan te vallen maar niet om haar mond te houden. Als hij machteloos hoorde hoe Savannah haar woord honend naar Yoseline richtte en zei "Werkelijk nu?

Het laatst dat ik gehoord heb is dat Dario de stad rond gaat en alles wat vast en los zit naait terwijl jij thuis zit en voor zijn kleintje zorgt.

Als je dat de verbinding noemt heb er plezier mee. Want in tegenstelling tot jij weet ik wanneer ik moet vertrekken en me eigen leven moet leiden.

Tenslotte weet ik hoe ik hem of eender welke andere Mathew broer wat dat betreft in mijn bed kan krijgen zonder al het drama er omheen terwijl jij ... tja wat nu... de eer hebt om zijn kind te krijgen?" ging ze venijnig verder.

En met die simpele woorden zag hij de geplande avond door de goot glijden want nog geen seconde erna vloog Yoseline haar in de haren terwijl hij een stap opzij zette en ze liet begaan.

74

Hij wist dat niemand ze nu nog uit elkaar zou kunnen halen nadat Savannah overduidelijk had gesuggereerd dat Dario met haar had geslapen.

Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now