Hoofdstuk 9.9

1.7K 74 48
                                    




Ze kwamen aan en keek toe hoe Jamal haar weekend koffer bij de ingang plaatste terwijl hij fluitend om zich heen keek.

"De man heeft in ieder geval smaak."

Ze glimlachte en liep door de woonkamer heen terwijl ze de professioneel ingerichte kamer opnam.

Haar ogen gingen naar wat foto's van zijn familie zo wie vrienden als het irritante iphone ringtoon geluid van Dario zijn telefoon nogmaals afging

"je kunt opnemen." Zei ze glimlachend.

"het is niemand belangrijk."

"het is al de zesde keer dat die onbelangrijke iemand je belt in de laatste twintig minuten." Ze kneep haar ogen tot spleetjes en zei langzaam

"vertel me niet dat het één of andere hoe is terwijl Yoseline zwanger is met je dochtertje." Ze had het blije nieuws tijdens de autorit te horen gekregen.

Hij schudde zijn hoofd geïrriteerd en beschaamd tegelijkertijd. "ik zweer het Dario ditmaal hoeft Yoseline dat wijf niet eens op te gaan zoeken ik verleng mijn verdomde trip en trap dat wijf persoonlijk in elkaar."

"het is geen hoe."

" Dan neem verdomme op. "

"Yazzy."

" neem op Dario. Heb je er misschien bij stil gestaan dat zelf al zou het geen van je sidechicks zijn er wellicht iets met Yoseline aan de hand is. Wat is het fucking probleem?

Ik bedoel als het geen side chick is begrijp ik niet waarom je niet opneemt. Niemand belt zo vaak als het niet belangrijk is."

Ze hoorde de telefoon nogmaals afgaan als ze het uit zijn hand graaide opnam en op luidspreker zette.

Ze maakte zich al bereid om een vrouwen stem te horen en hem de wind van voren te geven.

Als ze voelde hoe het bloed uit haar gezicht trok bij de stem die uit de telefoon kwam een stem die ze o zo goed kende.

"waar de fuck zijn jullie?" hoorde ze Dameon nu zeggen.

"waar heb je het over." Zonder hem te zien wist ze dat hij bezig was zijn ogen te rollen.

Als ze voelde hoe Dario zijn telefoon langzaam uit haar hand nam terwijl hij zijn blik met die van haar verstrengeld hield .

"Ik probeer jullie al de hele fucking ochtend te contacteren maar jullie nemen of niet op of wimpelen me af. Wat de fuck is er aan de hand."

"Niks. Je bent paranoïde."

" Paranoïde? mijn vijf broers zijn allemaal niet te bereiken of proberen me af te wimpelen als ik ze vraag waar ze zijn. Dat is niet paranoïde maar begint nu toch echt achterdocht te worden.

Wat de fuck is er aan de hand?"

"Jezus sinds wanneer ben je zo irritant?"

"Ok nu weet ik zeker dat er wat gaande is. Dus spuug het uit ik ben nog niet jarig dus het is geen surprise party en je kleine is nog goed opgeborgen in Yoseline haar buik want ik heb haar vanochtend gezien. Alhoewel nu ik het mij bedenk is zij hem ook erg snel gesmeerd."

"Je bent gek Dame ik ben met Jamal in de nachtclub we vertrekken zo weer terug. Zien je dan wel vanavond in de boksschool."

"nachtclub huh." "yep."

"vreemd ik sta hier namelijk en geen van jullie is hier aanwezig " ze keek toe hoe Dario zijn ogen in overgave sloot.

"nu wat de fuck is hier aan de hand en houdt op met spelletjes spelen of ik pak de auto naar Yoseline toe en ik garandeer je dat ik haar binnen vijf minuten tot praten heb gebracht. Ik zie er op tegen, omdat ik er niet van houd om de hormonen van een zwangere vrouw tegen haar te gebruiken maar als je me verdomme niet meedeelt wat er aan de hand is zie ik geen andere keus."

Mafia Princess (afgeschreven)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu