Hoofdstuk 1.7

3K 82 1
                                    

Yasmin was schuifelend op weg naar de keuken toen Dameon de buitendeur opende en met een gezicht als een donderstorm de woning binnen liep.

Haar plan omtrent hem was goed mislukt. Niet alleen was hij bijna twee weken niet thuis geweest.

Hij had haar zorg ook nog eens in de handen van de vriendin van één van zijn vrienden gegeven.

Een zwarte, gemeen uitziende trut die met al het zuchten dat ze deed als ze haar uit bed hielp te komen. Het gevoel gaf het liefst uit de raam te willen springen in plaats van op die big te moeten leunen om naar de badkamer gebracht te worden.

En dan had ze het nog niet eens over de manier hoe ze als een schaduw achter haar aan liep, op de korte momenten dat ze uit bed kwam om haar benen te strekken in de laatste vier dagen sinds ze weer zelfstandig kon lopen, net alsof ze iets zou stelen.

"je kunt naar huis." Hoorde ze Dameon kortaf zeggen terwijl zijn blik gleed naar het meisje in de deuropening achter haar.

Hij hoefde het geen tweede keer te herhalen want zonder haar spullen uit de woonkamer te halen liep ze woordloos langs Yasmin heen.

Nam haar jas van de kapstok voordat ze na een korte angstige blik op Dameon te werpen probeerde met zo veel mogelijk afstand die het kleine halletje toeliet langs hem heen de woning uit te lopen.

Met gefronste wenkbrauwen nam ze hem op terwijl hij de deur achter haar sloot. Ze vroeg zich af of het niet slimmer zou zijn om het voorbeeld van Bethany te volgen en zich uit de voeten te maken.

Dameon op zijn beurt gooide zuchtend zijn jasje op het kapstok en draaide zich terug naar Yasmin.

Alhoewel hij meer dan pissig en moe was dankzij de achtenveertig uur durende ondervraging op het politiebureau omwille van JJ die het zo nodig vond een agent neer te knallen.

Kon hij het niet helpen om zijn mond te dwingen een zwakke glimlach tentoon te stellen bij het zien van de angstige blik in haar ogen.

Ze zag er al wat beter uit en kon kennelijk ook al weer zelfstandig lopen.

"hoe gaat het" mompelde hij langzaam. Meer uit beleefdheid dan echte interesse aangezien hij niks anders wou dan voor een uur onder heet water te staan en dan wat te slapen.

"goed." Hoorde hij haar tinkelende stem antwoorden. Als ze beide voor een moment elkaar zwijgend aanstaarden voordat ze haar keel schrapte en geamuseerd mompelde.

"vat het niet persoonlijk op but you look like shit." Hij gniffelde nu zachtjes voordat hij hoofdschuddend de keuken in liep en een flesje bier uit de koelkast nam.

"ik zie er niet alleen zo uit maar voel me ook zo." "werk?" hij knikte langzaam terwijl hij haar geleund tegen het aanrecht opnam.

Ze droeg één van zijn trainingsbroeken die ze rond haar middel opgerold had en een veels te grote onderhemd waar haar donkerblauwe beha sexy door de veels te grote mouwloze openingen te zien was.

"je hebt kleren nodig" mompelde hij afwezig terwijl hij zijn blik weg scheurde van haar borsten en zag hoe ze haar wenkbrauwen verrast optrok en mompelde

"je bent kennelijk je charme kwijt geraakt in de laatste weken" hij glimlachte zwak en nam haar nu van top tot teen tergend langzaam op en zei dan zachtjes.

" Welke weldenkende hetero man zou zijn charme verliezen als het op jou aankomt schoonheid?"

Duwde zich van het aanrecht af en stak zijn hand uit om een plukje haar achter haar oor vast te zetten voordat hij zachtjes verder ging met de woorden.

                                                                                         31


"Van mij mag je dag in en dag uit in mijn kleren rond lopen alleen kan ik je dan geen garantie geven dat ik mijn handen thuis zal houden als jouw beha de helft van de tijd te zien is."

Met wangen die onmiddellijk vuurrood zagen en haar armen die zich automatisch bij het horen van zijn woorden om haar borst heen sloegen nam ze een stap achteruit.

En alhoewel hij meer dan alleen moe was kon hij het toch niet helpen om zachtjes te gniffelen bij het zien van de vertederende uitzicht die ze hem nu bood door in elkaar gekrompen met grote geschrokken ogen naar hem op te kijken.

God dit was pas een aanzicht die een man geboren en opgegroeid in deze buurt niet zo vaak zag en hij genoot er intens van.

Maar dat gevoel duurde maar kort voordat hij een andere intense gevoel diep van binnen aan hem voelde trekken een gevoel dat er voor zorgde dat de sfeer in één keer veranderde.

En als een mot die naar het licht getrokken werd gleed zijn blik van haar grote geopende ogen langzaam naar haar volle donkerrode lippen. En hij moest al zijn wilskracht samen rapen om zich er van te weerhouden om zijn mond niet op die van haar te plaatsen bij het zien van de angst die zich opeens meester had gemaakt over haar ogen. Dus zette hij met gebalde vuisten een stap achteruit en schrapte zijn keel om dan zachtjes te mompelen "ik ga dan maar een douche nemen. Ik zie je straks wel."

Bibberende, met een hart die honderdtachtig sloeg en inmiddels haar keel bereikt had knikte Yasmin alleen. Terwijl ze houvast tegen het aanrecht zocht en hem nakeek.

Ze sloot voor een seconden haar ogen en wist automatisch bij het voelen van de reactie die haar lichaam op hem had, dat de plan die ze voor hem in gedachte had moeilijker op te volgen zou zijn dan gedacht.

Geïrriteerd dat ze haar lichaam bij Dameon niet onder controle had opende ze weer haar ogen, alleen om geschrokken te zien dat hij in de deuropening stond naar haar te kijken.

Ze hoorde hem zachtjes "oh fuck it" murmelen en nog voor ze in paniek kon raken en iets kon doen of zeggen. Had hij in drie grote stappen de afstand tussen hun overbrugd en zijn lippen op die van haar gedrukt.

Voor een moment verstijfde ze in zijn armen, de schrik en paniek leken geheel controle overgenomen te hebben over haar lichaam.

Als haar hart langzaam uit de trance ontwaakte bij het voelen van de hitte die door haar lichaam als een stroomslag stroomde en er voor zorgde dat het sneller en sneller ging.

Haar vingers tintelden voordat ze onbeschaamd nog geen seconden erna begonnen te trillen. Wat als consequent had dat elke zenuw in haar lijf klaar wakker was.

Ze voelde hoe zijn lippen iets meer druk uitoefenden op die van haar in een poging om een reactie los te krijgen en het had niks anders nodig dan dat om er voor te zorgen dat haar lippen automatisch wat open gingen en hem toegang gaven.

Ze voelde hoe zijn handen haar gezicht omvatten. Zijn tong zachtjes naar binnen gleed en plagend die van haar er van probeerde te overtuigen om een spelletje samen te spelen. Iets wat niet veel overtuiging van zijn kant nodig had voordat haar tong kleine kringetjes rond de zijne maakte.

Hij was voorzichtig terwijl hij proefde en nam. Net zo lang totdat hij er voor zorgde dat ze geen enkele zinnige gedachte meer kon vormen en alles aan haar Dameon schreeuwde.

                                                                                              32


Het was pas dan dat hij zijn handen strelend van haar gezicht naar haar nek liet glijden en zich langzaam terug trok.

Met lippen die zich opgezwollen aanvoelden en een troebele blik keek ze op naar zijn glimlachende gezicht terwijl hij met de achterkant van zijn hand langzaam over haar rechterwang gleed en fluisterde. "Daar gaat de belofte aan mezelf om het rustig met jou aan te doen."

En zonder te wachten op een antwoord en met een laatste kleine tedere kus op haar wang draaide hij zich om en liep de keuken uit terwijl ze als in trance haar vingers naar haar lippen liet gaan en zich beduusd afvroeg wat er in godsnaam net gebeurd was.


                                                                                                   ***


Mafia Princess (afgeschreven)Where stories live. Discover now