Pov: Nisrin

6.7K 217 23
                                    

Opstaan bitch!! Roept mijn moeder
Wjw kunnen jullie mij nooit laten slapen ik heb geen wekker voor niks. Het is al 8:30 eh bitch! Zegt men moeder ik kijk geschrokken . Ejwje ik heb om 10:00 vlucht naar Marokko! Shit! Da moet mij weer overkomen .

Ik ben net op tijd aangekomen op het vliegveld. Gelukkig ik was helemaal aant stressen. Heb me letterlijk nog nooit zo snel klaargemaakt. Ik heb ondertussen mijn bagage al ingecheckt. Ik blijf het eng vinden ik ga helemaal alleen naar Marokko int vliegtuig. Okeyy ja ik weet het ik ben 18 maar das geen reden om ni bang te zijn voor pedos ofzoo...

Ik stap op het vliegtuig en ga zitten op mijn plek. Er zit zo'n Marokkaanse vrouw naast mij die letterlijk heel de bakkerij mee heeft. Ik ging even muziek luisteren. Ik merkte niet dat er iemand naast mij kwam zitten...

Pov wassim:
Tuut! Tuut!
Pff daar gaat mijn wekker. Vandaag vertrek ik naar Marokko heb een vlucht om 10:00 heb nog tijd. Het is nu 7:30.
Snel ontbijten en douchen en dan vertrekken.

Ondertussen ben ik al aangekomen op het vliegveld wjw er zijn echt te veel mensen hierzo. Ik stap het vliegtuig op en ga zitten. Ik zie dat er al een meisje zit met daarnaast een vrouw rond de 40. Ik ga zitten ik zie dat het meisje schrikt ze had me zeker niet opgemerkt. Ik lach naar haar ze lacht terug wooooooow ze is echt zoooo mooi. Ik zie dat de vrouw naast haar tegen haar praat in het berberis. Zal wel haar moeder zijn ofzo. Ik merk dat de vrouw geen Nederlands verstaat. Ik zie dat het meisje haar oordopjes weer in doet maar een beetje te luid waardoor je de muziek erdoorheen hoort. Iedereen int vliegtuig kijkt haar aan. Ze merkt het op en word rood van schaamte. Ze zegt sorry. Ik zeg :"maakt niet uit goeie muziek trouwens en ze begint te lachen. Ik zeg sorry ik ben wassim en jij? Nisrin. En we praten nog wat door.

Pov : nisrin
Ik praate nog met de jongen.
We hebben veel gelachen. Hij is echt mooi hij heeft bruin haar een een scherpe kaaklijn.

Het vliegtuig steeg net en ik schrok en doordat ik schrok hield ik de hand van wassim vast. Ik had het nog niet door totdat wassim vroeg of ik bang was. Ik zei nee hij zei ja zal wel ije houd zeker men hand vast omdat je niet bang bent.
Nu pas had ik het door dat ik zijn hand vast hield. Ik zei sorry en bloosde en ik keek weg...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now