Pov:nisrin

983 59 0
                                    

Vandaag stond ik op met niet normaal veel zenuwen. Zelfs meer zenuwen dan gisteren. Want vandaag ga ik met wassim praten na al die jaren. Ik kreeg nog een berichtje van lina ter herinnering dat ik het niet moest vergeten. Ik ga lina om 15:00 ophale,en dan vertrekken we ernaar zijn huis.

Aangezien ik nog steeds moe ben van gisteren ga ik vandaag niks doen. Gewoon netflix safe. Ik pakte wat chips, chocolade etc,en ik ging zitten in mijn zetel. Zehma rust mesha walouh want ineens ging de bel. Ik pakte de parlofoon (zo dat ding dat op een telefoon lijkt in een appartement, zodat je de deur kan opendoen.) ik vroeg wie er was, en drie keer raden wie dat er was. Het was soufiane. Ik zei :wat hij wilde? Hij zei  dat hij het niet zou zegt 'n totdat ik de deur zou opendoen. Ik deed de deur maar open en hij kwam naar boven. Ik deed de deur open en zei :hoe kom jij in godsnaam aan men adres? Hij zei :hay hay dat wil mevrouwtje wel weten, maar hoe het met me gaat niet. Ik rolde met men ogen en zei :als je komt om me te irriteren doei dan, ik wou de deur toe doen. Hij hield de deur tegen met zen voet en  zei :ik wou men vrouwtje zien. Ik zei :ik ga je later altijd zien dus bslama,en ik deed de deur dicht. Ik hoorde dat hij nog kloten en de deur probeerde te openen. Wahla stalker, tzzzzz! Na een paar minuten hoorde ik de deur van beneden dicht gaan. Hij is zeker weg. Ik belde sanae en vertelde haar wat er zo net gebeurd was.

Na ons gesprek ging ik me aar maken want ik had nog een uurtje. Wlh ik ben altijd te laat 🙄. Ik deed aleen mascara op en een beetje highlighter.

Het was best wel warm dus droeg ik een strak  wig kleedje ik deed daarover men witte bontjas en daaronder men grijze lange laarzen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Het was best wel warm dus droeg ik een strak  wig kleedje ik deed daarover men witte bontjas en daaronder men grijze lange laarzen.
Toen ik klaar was race ik naar men ouders hun huis, om lina op te halen. Ik haalde haar op en Ze zei:mevrouw is chicken enzooow. Ja is men outfit goed?
Ze zei : ja deuhh!! Men zus ziet er altijd goed uit. Na een kwartiertje kwamen we aan bij het restaurantje waar we hadden afgesproken, aangezien hij er nog niet was gingen ik en lina al zitten. Ik was zo zenuwachtig.

Pov:wassim
Vandaag is de dag eindelijk aangekomen dat ik nisrin terug ga zien en spreken. Lina gaf me het adres waar we afgesproken hadden. Ik nam een lange douche en kleedje me om ik deed men haar met gel, ayoub zou me brengen. Aangekomen bij de locatie rolde ik naar binnen ik keek of ik ze zag  en ja ik herkende lina nog van haar fb profiel. Ik zag nisrin ook zitten en wauw! Wat is zei mashallah mooi. Ik ging bij hun zitten en we begonnen wat te praten. Nisrin vroeg me waarom ik in een rolstoel zit. Ik vertelde het verhaal helemaal van a tot z.

Pov:Nisrin
Ik zag een jongen naar ons toe rollen en ik zag dat het wassim was. Wauw! Ik zeg je eerlijk de jaren hebben hem goed gedaan. We begonnen wat te praten totdat ik de vraag stelde waarom hij in een rolstoel zit. Hij vertelde het verhaal helemaal.

Woow! Ik was zo verbaasd en ik zag dat lina hetzelfde had. Nu pas besef ik hoe egoïstisch ik wel niet ben geweest. Ik zei :sorry wassim wlh meh ik wist dat je dit allemaal had meegemaakt. We Lachten en praten nog samen het was heel gezellig. Totdat het tijd was om naar huis te gaan. De broer van wassim stond al voor de deur. Hij ging naar buiten en wij volgde. Ik nam afscheid van hem en stapte men auto in. K zag lina me met wiebelende wenkbrauwen kijken. Je vind hem knap hé? Euhmm en men wangen werden rood. Ze zei :yas! Ik wist het!

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now