Pov Nisrin

975 50 6
                                    

Ik stond de volgende dag op en iik ging direct werken. Jullie weten niet hoe hard ik men werk heb gemist. Ik moest wel nog wachten op de uitslagen van men laatste chemotherapie. Ik ging naar men werk met men auto. Iik was kapotblij, ik ging vandaag ook eindelijk men vervanger ontmoeten.

Ik stapte de auto uit toen ik bij men bedrijf aankwam, ik heb dit zogard gemist. Ik parkeerde men auto bij men privépaarking en ik ging met de lift naar men kantoor. Ik ging naar binnen en zag een jongen ongeveer van men leeftijd naar me glimlachen. Ik glimlachen beleefd terug. Ik schudden zen hand en zei :'jij moet men vervanger zijn, ik ben nisrin el (..)'.hij keek me van top tot teen aan. Ik begon me ongemakkelijk te voelen aangezien ik zen hand nog vast had. Hij zei :'nassim'. Ik knikte, maar dacht sws een Marokkaan. Kan niet anders,hij zag er niet verkeerd uit.

Ik zei :'je weet toch dat je men nieuwe assistent word'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik zei :'je weet toch dat je men nieuwe assistent word'. Hij knikte ne zei :'ik heb ook ineens een tweede bureau in dit kantoor aangevraagd zodat we samen kunnen werken. Ik schrok wel van wat hij zei maar ik liet het zo. Ik ging zitten en keek wat ze de afgelopen maanden hebben gedaan. Ik vroeg hem :' heb je dit allemaal zelf gedaan'? Hij knikte en vroeg :'wat vind je ervan'? Ik keek het goedkeurend aan en zei :'je hebt duidelijk smaak'. Hij glimlachen en ging verder met het papierwerk, hij zat tijdelijk op de zetel in men kantoor.

Ik was ondertussen al 1uurtje bezig met men werk, het ging echt goed. Totdat de deur hard open werd gedaan door sanae en ze sprong op me :' BITCH IK HEB JE GEMIST'!' PHAHAHA ik jou ook hoor '! Ik zag nassim ons lachend aankijken '. Ik zag sanae met haar wenkbrauwen wiebelen. Ze deed teken dat ik even naar buiten moest komen. Ik zei tegen nassim:' ik kom zo terug'. Hij knikte wat en ging verder met zen werk. Ik ging naar buiten en sanae zei :'oehh wat doet hij in je kantoor'? Ik keek haar met rollende ogen aan en zei :'hij si men nieuwe assistent ah masghota'. Ze begin te lachen en zei :'ma bon ga je straks mee uit eten want ik moet je wat belangrijks zeggen'. Ik keek haar met een opgetrokken wenkbrauw aan en zei :' ja sgoed.'

Ik ging terug naaren kantoor en werkte tot 18:00 verder. Nassie was zen spullen aan het inpakken en sanae kwam net de deur binnen. Ze zei :'zidd we gaan uit eten'. Ik knikte en ruimde snel alles op. Ik wou net de deur toedoen totdat nassim zei :'ik doe het wel, ik bedankte hem en ging verder met sanae'. Ze fluisterde :'nasim lijkt wel op wassim hé 😉 😏'. Ik lachte en ging en stapte men auto in, sanae kan heen auto rijden rida brengt haar bijna altijd. Ik stapte samen met sanae men auto in.. Onderweg zeurde ik de heel tijd om wat ze moest zeggen.

We kwamen aan en sanae had nog steeds haar mond niet open gedaan. Ik keek haar zehma boos aan. We gingen naar binnen en bestelde ons eten we nestelde pizza en kapsalon. Iedereen keek ons raar aan omdat we alles deelde. Maar schijt dus boeiend. Ik zei :'zidd praat!' ze begin met je weet toch ik bengetrouwd met rida. Ik keek ha raar aan en zei sarcastisch :'ini wollah'. Ze begon te lachen. Na even praten ze verder. 'en ik en rida verwachten ons eerste kindje'. Ik stikte in men stuk pizza en keek haar met grote ogen aan. 'you you you yaaa!! Riep ik. Ze zei :' shhht wil je dat heel Antwerpen je hoort. Ze zei :'je word tante'. Het was altijd al onze droom om een kind te hebben Ik was echt superblij. Ik zei :'sinds wanneer'. Ik ben nog maar 3 maanden zwanger hoor.

We aten verder en rond 20:00 vertrokken we naar huis, ik zetten sanae af bij haar huis en ging naar men huis. Aangekomen begroeten k en ouders en lina en ging ik maar boven. Ik deed men pyjama aan en viel met de gedachten in slaap om je eigen kind te hebben.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now