Pov Nisrin

902 52 1
                                    

2weken later
We zitten nu ongeveer een maandje thuis. Ik begon mezelf stilletjes aan wel te vervelen dus heb ik besloten om vroeger te starten met werken. Wassim is deze week gestart met werken. Door het werken zie ik hem nauwelijks,hij heeft heel druk met de uitbreiding van zijn hotels. Ik zat weer net als altijd op de bank mezelf te vervelen. Ik moest niet echt huishouden doen want dat deed ik deze dagen om me 'bezig' te houden.

Ik zat voor me uit te staren het was 12:00 en er was nu toch niks op tv dus zat ik maar gewoon op de bank.
Ik verveelde me echt dood. Ik kon niks met sanae gaan doen aangezien ze van rida niet meer alleen naar buiten mag, want ze kan elk moment bevallen. Ik zou ook wel een kind willen.

Ik besloot om maar even langs men werk te gaan. Ik wou weten hoe het daar aantoe ging, in deze weken dat ik we niet ben. Ik hoop dat ze zich gedragen hebben want eens de baas weg is gebeurt er vanalles. Ik deed men kleren aan.

Ik loos voor een zwart ofshoulders hemdje met een gestreepte witte broek

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loos voor een zwart ofshoulders hemdje met een gestreepte witte broek. Ik deed er nog met zwarte hakken onder en men zwarte leren jasje erover aan. Ik vertrok met men auto naar men werk. Ik kwam binnen en ik zag wat geschrokken blikken, ze hadden me dus duidelijk niet verwacht. Ik keek wat ronden ik werd hier en daarwat verwelkomd. Ik ging naar m 'n kantoor binnen en ik zag nassim zitt 'n achter de computer. Ik zei :' heyy'. Hij antwoordde droogjes met :'hey'. Ik vroeg hem of alle hier goed gaat. Hij knikte hij zei :'we hebben de afgelopen drie weken dat u afwezig was heel veel verkocht. Ons merk begint meer en meer in de smaak te komen. Ik glimlachen en nassim liet me het aantal verkochten kleren deze voorbije weken. Ik kon men ogen niet geloven het was nog nooit zo goed gegaan met men bedrijf.

Na wat te praten vroeg ik aan nassim :'heb je een vervanging gevonden voor sanae'.hij zei :'ja ik heb er zelfs 2 bij de reclame gezet want sanae was een harde werker en ik was bang dat' zomaar een stagaire' het werk niet aan zou kunnen. Ik knikte en ik praate wat verder over onze nieuwe collectie.

Het was 16:00 en het was maar eens tijd om naar huis te gaan. Ik stapte net men auto in en ik werd gebeld door wassim. Ik verbond men gsm met de auto en ik ging naar huis.
W:'ewa faka alles goed vandaag '
N:jawel alleen ik heb niet gedoucht vandaag.
W:sfe sfe zo is het wel genoeg haaha 
N:ja sorry hoor dat jij begon.
W:ik kom vandaag vroeger thuis ik ben er rond 22:00.
N:yes!! Ik heb je gemist, ik zie je amper sinds dat je werkt.
W: oehh men vrouwtje mist me.
N:haah haha
W:waar ben je ik hoor lawaai?
N: ik was even langs men werk gegaan om te kijken of alles daar inorde was. Nu ben ik onderweg naar huis.
W:aah oké sfe tot straks schatje!
N:tot straks!

Ik reed eerst langs de supermarkt, want ik besloot wat te koken voor men mannetje. Ik kwam thuis aan en zetten de boodschappen op zen plek. Ik deed een marokkaanse huisjurk aan en ik ging ra3des (linzensoep) koken voor mijn mannetje. Echte liefde is iets maken voor je ride or die wat je zelf niet lust.

Ik was net klaar met koken, ik deed het in een bord want wassim kon elk moment aankomen. Ik had pasta voor mezelf gemaakt. Ik hoorde het slot in de deur draaien. Wassim was dus thuis. Ik voelde 2 armen aan men middel en ik kreeg een kusje op men wang. Ik draaide me om en ik stond oog in oog met wassim. Hij zei :'heeft men vrouwtje gekookt'.' Ja maar voor jou want ik lust da ni'. 'kifesh jij lust geen linzensoep'. Zie hij

We aten ons eten op en we gingen in de zetel samen wat naar tv kijken. Het was ene perfect moment.

Jaja perfect!? 🤔

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now