Pov Nisrin

866 65 7
                                    

We zijn twee dagen verder en het beeld blijft maar op men netvlies staan van wassim en sara. Ik heb nog niet gepraat met wassim, hij is naar Frankrijk. Hij was twee dagen geleden niet meer thuis gekomen en heeft een bericht gestuurd dat hij in Frankrijk is voor zen hotel. Ik ben nu op men werk het is 20:00, ik ga zo afsluiten. Ik hoorde een men gsm afgaan en zag dat ik een bericht had van lina, ze vroeg of ze even langs mocht komen. Ik vind het heel raar het maakten me bezorgd, want lina zou nooit zomaar langs komen en zeker niet op dit uur. Ik zei maar dat ze over een halfuurtje mocht komen. Ik stapte men auto in en ging naar huis.

Thuis aangekomen ging ik naar binnen, ik checkte nog of wassim al thuis was maar dat was niet het geval. Ik nestelde snel wat pizza en ik wacht op lina. Even later ging de bel ik stond op om open te doen en ik zag lina. Ik begroeten haar en ik liet haar binnen. Ik ging zitten en de bel ging weer lina keek me raar aan ik stond op en ik betaalde de pizzacourier.

Ik ging naar de keuken en pakte de cola. Ik ging zitten en ik keek lina afwachtend aan. Ze was wat aan het prullen met haar vingers. Ik begon maar met praten en zei :'en wat brengt jou hier'? Ze keek me twijfelend aan en zei :'kijk Nisrin je moet het echt goed maken met wassim'. Ik keek haar geschrokken aan :'hoe weet jij dat nu weer'. Ze zei :'dat doet er niet toe maar vergeet niet dat je al zoveel moeite voor hem hebt gedaan en het zou zonde zijn als het allemaal voor niks was'.ze zei die woorden en stond op en vertrok.Ik stond nog steeds haar met open mond aan te kijken.

Ik was bezig met de afwas totdat ik een sleutel in de sleutelgat hoorde draaien. Ik keek even naar de gang en zag wassim met zen koffer binnenkomen. Hij was duidelijk niet alleen, hij had die kech weer meegenomen. Ze keek me uitdagend aan. Ik had zoveel zin om haar te slagen. Ze zagen me en waren direct gestopt met lachen. Wassim ZEI :'sorry ik wist niet dat je hier was'. Hij ging naar buiten ik hoorde hem praten met sara. Hij zie :'ja sorry het zal nu niet gaan men vrouw is in het huis. Waarop die kech antwoorden :' oké schatje maar bel me zeker'. Ik ging naar boven naar de douche en gooide de deur met een klap dicht. Ik kon deze pijn niet meer aan.

Ik ging naar beneden en riep tegen wassim :'WAT HAD DAT TE BETEKENEN, WAT DEED DIE KECH HIER.' ik rook een geur het was alcohol. Heeft wassim dan gedronken? Er stroomde nog steeds watervallen over men wangen. hij keek me neutraal aan en zei :'IK HEB OOK MEN BEHOEFTES'. Opdat moment was het 'to much' voor mij. Ik deed men jas aan en schoenen aan en pakte men sleutels en ging weg. Weg van wassim......

Genoeg is genoeg en deze keer was het zwaar over de grens....

Stem zeker na 10 stemmen ga ik verder 😘

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now