Pov:Nisrin

1K 56 2
                                    

Ik stond vandaag al om 7:00 op, wlh meh ik kon slapen. Het is vandaag de verloving. Ik weet nog steeds niet wie die man is. Tzzzzz wlh ik heb echt geen zin in vandaag. Ik stond op en belde lina want ik weet nog steeds niet om hoe laat die mensen komen. Ik heb deze dagen dat onderwerp vermeden. Alleen gisteren moesten men emoties er even uit.
N: hallo lina
L:hallo ejwje kifesh je belt zo vroeg? Pfff....
N:hahahahaha sorry hé maar ik wou vragen om hoe laat ik daar straks moest zijn?
L:ewa tzzzzz moet je daarvoor naar mij belle..
N:ewa zeg om hoelaat moet ik daar zijn.
L: ze komen rond 15:00.
N:IS goed sfe ik kom dan rond 2uur om te helpen met alles.
L:sfe doeiii
N:doeiii

Ik stond op en ging ontbijten, na het ontbijt zetten ik muziek op op de tv en begin met alles schoon te maken. Want ik heb echt allang niet schoon gemaakt. Ik dansten zowat door het huis met men dwijl.

Nadat ik klaar was was het al 10:00. Ik ging naar de douche en deed een douche van ongeveer een halfuur. Ik deed mijn witte badjas aan en deed een handdoek rond men haar. Ik ging  naar men make up tafeltje en deed al eerste een maskertje. Want men huis is echt niet normaal ik verzorg het niet meer. Ik liet het maskertje een kwartiertje zitten. In dat kwartiertje maakten ik nog wat  onnodige snaps voor sanae. Nadat ik klaar was met men masker eraf te halen, zag ik dat het al 13:00 was. Wlh ik ben zo traag. Ik begon aan men make up

Ik deed gewoon wat mascara, lipglos,highlighter

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik deed gewoon wat mascara, lipglos,highlighter. Die man moet maar niet te veel van me verwachten. Ik heb me niet te mooi gemaakt want aan de ene kant wil ik dit niet, maar aan de andere kant is dit wel altijd een droom geweest. Ik keek goedkeurend in de spiegel en deed men jurk aan want ik had nog steeds men badjas aan.

(deze jurk maar dan zonder de  blootstelling langs de zijkant bcs :keep it halal hé 😉)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(deze jurk maar dan zonder de  blootstelling langs de zijkant bcs :keep it halal hé 😉)

Het was al 14:00 toen ik alles aan had ik deed nog snel men zwarte hakken aan en deed men zwarte bontjas erover aan.  Ik stijlen men haar nog een maakte langs de onderkant krullen. Ik maakten nog wat foto's en vertrok dan in men auto naar men ouderlijk huis. Ik haasten me want ik was al wat aan de laten kant.

Ik kwam bij me thuis aan en begroeten men ouders, bij men vader deed ik wat aan de droge kant. Want ik ga niet zeggen dat ik dit leuk vind. Ik ging naar de keuken en zag men moeder helpen in de keuken. Ik helpt haar totdat ik lina men naam hoorde roepen. Ik ging naar boven en ik ga eerlijk zijn men zusje slayyyt.

Ze had een witte wijde broek aan met daarboven een zwarte T-shirt(zonder handtas)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ze had een witte wijde broek aan met daarboven een zwarte T-shirt(zonder handtas). Ze liet haar normale krullen in haar haar. Ze vroeg of ik het mooi vind. Ik zei :ja wlh you slayy, moest ik jongen zijn zou ik direct met je trouwen . Ze Lachten en zei ik doe het voor de knappe broers hé 😉. wlh jij ziet er ook mooi uit. Ja  maar deze dag is minder mooi zei ik. Ze zei :weetje geniet er gewoon van het is nu zo gegaan en alles is mektab. MSS valt die jongen best nog wel mee. We gingen onze moeder nog wat helpen in de keuken.

Ik was druk bezig met het eten totdat ik de deurbel hoorde. Men moeder nam het over en zei dat ik de deur open moest gaan doen. Met zenuwen ging ik de deur open doen. Ik hoorde een vrouw ongeveer de leeftijd van men moeder helemaal joelen toen ze me zag. Ik gaf haar de gebruikelijke kussen en deed hetzelfde met het meisje achter haar, en toen waren er nog 2 jongens ik begroeten hun met een hand. Ik dacht de hele tijd welke van deze twee word men man. Maar toen hoorde ik de vrouw zeggen soufiane komt nog hij is de auto gaan parkeren. Ik ging naar de keuken en zetten de nootjes en gebakjes en thee op tafel. Het meisje was druk in gesprek met lina, ze hadden ongeveer dezelfde leeftijd. Ik ging er bij zitten en het was heel gezellig.

Het meisje heeten Nora ze was echt een mooi meisje mashallah. Ze waren trouwens allemaal Algerijns Vandaar die Mooien ogen Ze is 18.

Ze deed me denken aan iemand maar ik kreeg maar niet geplaatst aan wie

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ze deed me denken aan iemand maar ik kreeg maar niet geplaatst aan wie. Ik hoorde de deurbel gaan en deed open het was soufiane denk ik. Ik gaf hem een hand maar hij skipte die en  gingbgewoon verder naar binnen . Ik dacht :dan niet hé...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now