Pov Nisrin :

856 51 3
                                    

Nadat ik dat besefte moest ik alleen maar meer walgen van hem. Ik zag dat sanae net de aankwam. Ze zei: kifesh deze gast raakt jou zomaar aan! Hij keek me knipogend aan en ging de woonkamer binnen. Ik deed teken dat ik haar straks alles zou vertellen en vertrok ook naar de woonkamer. Ik ging naar de keuken om te kijken of ik met iets moest helpen. Ik zag men moeder me geschrokken aankijken:ga zitten het is jou feest ah mosiba! Ik zag dat sanae en lina strijk gingen. Ik ging maar terug naar de woonkamer en ik praate wat met de zus van soufiane. Ik zag dat soufiane me de hele tijd aankeek. Maar ik keek alleen maar vies terug. Ik schrok ervan dat nora zo lief is en dan heb je haar broer, ze zijn totaal verschillend van elkaar.

Na wat te praten hoorden bel ik keek lina raar aan. Huh? Is er nog iemand? Ik ging naar de deur en kon men ogen niet geloven ik zag sara. Ik zag dat soufiane achter me stond en riep :oh sara eindelijk! Ik heb een goede vriendin van me uitgenodigd als je het niet erg vind zei hij en knuffelde haar. Ik keek hun vies aan en ging gewoon terug naar de woonkamer. Sanae zag dat sara binnenkeam en zei me :wat komt zij hier doen? Ik zei :idk blijkbaar heeft soufiane haar uitgenodigd. Ze keek me boos aan :kifesh zonder enige toestemming gaat hij mensen naar je huis brengen? Ik zag dat sara overduidelijk de ouders van soufiane kenden ze groeten ze en ging dan naast nora zitten. Kifesh deze? Ze komt in men huis!

Na wat gezellig gebabbeld te hebben met sanae. Zag ik dat lina het eten klaarzetten. Ik pakte wat stoelen en ging zitten op een stoel met naast me sanae. We waren druk in fesprek totdat ik zag dat sara soufiane aan het voeden was. Ik keek hem aan :mesha nee hij bleef gewoon grijnzen, Phel hij wil me jaloers maken. Mesha het enige wat ik niet snap is hij is hier op zen verloving en zen ouders zeggen zelfs niks. (Men moeder hoeft 1 keer te kijken en ik weet al gelijk wat ze bedoeld #schrijfster😂)

Ik hoorden hun overdreven lachen totdat het moment aankwam voor de ringen. We gaven elkaar de ringen en er werd langs alle kamten gejoeld en foto's genomen. Ik besef nu pas dat ik een grote fout maak die ik nooit zal kunen rechtzetten.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now