Pov Nisrin

855 45 13
                                    

Vandaag is het eindelijk de dag dat ik mocht beginnen met werken. Ik stond op en ik deed men kleren aan voor de dag. Ik ontbeet en ik vertrok naar men bedrijf.

Aangekomen begroeten ik een paar collega's, ik ging naar men kantoor en ik zag dag nassim er niet meer was. Wat ik best weel raar vond, ik vroeg de aanwezigheidsformulieren van vandaag aan. Ik zag dat nassim er wel was, ik luide door men microfoon dat nassim El (...) even naar men kantoor moet komen.

Na even een 10minutjes hoorde ik iemand kloppen, ik was bezig met papierwerk en ik keek op en zag nassim. Hij zei:' had me nodig'? Ik zei :'euhm ja waar is je kantoor'? Hij zei :'oow ja ik ben vergeten zeggen dat ik een nieuwe kantoor heb gekregen, het is nummer 206 op deze verdiep'. Ik knikte en zei :'aah ok sgoed'. Hij verlaten men kantoor en ik ging verder met wat modeshows boeken voor men nieuwe kledinglijn. Ik belde de modellen zodat we zeker niets misten. Ik ben nog maar net terug maar ik vind dat ik serieuse vaart mag zetten in het bedrijf. Ik ben nooit 100% tevreden als het om mijn eigen prestaties gaat.

Ik had einelijk pauze en ik ging naar de cafetaria. Ik maakte kennis samen met selin en ibtissam. Ze vervangen allebei sanae.

Ibtissam is volbloed marokkaans

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ibtissam is volbloed marokkaans. Ze heeft blond Bruine krullen, ze heeft mashallah van die mooie volle lippen.

Selin is een half Turks en half algerijn meisje

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Selin is een half Turks en half algerijn meisje. Ze draagt mashallah een hoofddoek en heeft ook rozen volle lippen. Ze heeft groen bruine ogen.

Het zijn hele lieve meisjes, na de pauze ging ik samen met Selin en ibtissam mee om de reclame voor de modeshow te checken. Ik paste nog wat aan en het zag eer best wel goed uit. Op de modeshow zouden er allemaal bekende artiesten komen optreden oa : alrima, tiiwtiiw, frenna, boef, dadju.....

Ik keek er echt naar uit want dit zou wel een doorbraak kunnen betekenen. Want er zullen ook bazen van grote bedrijven komen en ik hoop dat ze me een contract zullen geven. Dat is altijd al een kinderdroom geweest. Ik werk al lang in dit bedrijf maar ik wil altijd wou altijd wat meer bereiken dan alleen dit.

Na het werk ging ik alles afsluiten, ik keek nog of ik iemand zag zitten maar iedereen was al weg. Het was een vermoeiende dag maar dat is puur omdat ik er nog in moet komen, ik heb wel een maand thuis gezeten.

Ik reed naar huis en tot men verbazing zag ik het licht aan in onze woonkamer en ik deed de deur open. Ik ging rechtstreeks naar de woonkamer en zag iets wat men hart brak. Ik zag wassim kussen met sara......

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now