Pov Nisrin

905 49 10
                                    

Ik zag nawal (Onbekendedametjee), ik gaf haar een knuffel en bleef haar maar kussen. Sanae zei:'nee niet nawal maar kijk achter haar'. Ik keek achter nawal en zag wassim staan. Ik keek hem met grote ogen aan. Hij keek me aan en ik  bleef hem maar aankijken. Ik keek rond me en hij kwam dichter. Ik zei :'heb jij dit allemaal gedaan'? Het was zo mooi, hij had speciaal een villa gehuurd met een grote tuin voor mijn verjaardag. Hij gaf me een jurk en zei :'ga dit aandoen' en hij gaf me een knipoog. Ik knikte en zocht het toilet. Ik kwam uit bij een grote slaapkamer wassim zei :'kleed je hier maar om'. Ik was nog steeds aan het kijken naar alles, ik hoorde de deur dichtgaan dus wassim zal al weg zijn. Ik kleede me snel om en ik werkte me make up nog bij, ik heb sws standaard make up bij dus dat was geen probleem.

Ik droeg dees kleedje met men witt hakken, die sanae voor stiekem voor me had meegenomen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik droeg dees kleedje met men witt hakken, die sanae voor stiekem voor me had meegenomen. Ik keek in de spiegel en ik vroeg me af wie dit kleedje voor me gekocht zal hebben. Ik twijfelde even of het niet te kort was, maar realiseerde me dan pas dat er toch alleen maar familie en vrienden zijn.

Ik was eindelijk klaar met alles dus ging ik de mooie grote trap naar beneden, je had twee kanten een rechter en linker. K pakte de rechter en ging naar beneden. Ik zag iedereen klappen en ik keek hun vrolijk aan. Ik ging direct naar sanae en ik pakte haar nog een keer goed vast. Ze zei :'eh TAMSHOUNT wil je dat ik stik! Ik lachte en gaf haar een kus.

Ik keek rond me of ik wassim nergens zag. Nadat ik met men ogen helemaal rond de zaal was gegaan zag ik hem eindelijk staan. Hij was samen met rida aan het praten. Ik keek hem aan maar opdat moment keek hij naar mij, waardoor  dat ik snel wegkeek. Ik hoorde dat de muziek aanging en ik zag lina. Ze zei :'ewa zus weer een jaartje ouder hé 😉'. Ik keek haar aan en zei :'wjwj je ziet er fantastisch uit.' ze deed een hair flip en keek me met die deuhh-face aan. Ik begin te lachen en danste samen met sanae, lina en nawal.

Na wat gedanst te hebben gingen we allemaal zitten aan een tafel. Lina en nawal hebben het huis versierd wat ik echt superlief vind vna hun. Ik zat samen met men nichten en men vriendinnen aan tafel. Het eten kwam er aan en we aten het allemaal.

Na het eten namen we wat foto's en het was al snel tijd om naar huis te gaan. Ik bedankte iedereen voor zen komst en ik nam ook afscheid van iedereen. Nadat we dat gedaan hebben bleven hicham, ik, wassim, lina, rida, nawal, sanae over. We ruimde alles op en ik zag hicham en nawal de hele tijd met elkaar lachen. We ruimde op en er speelde muziek, het liedje switch up stond op. Toen het liedje gedaan was kwam er een slownummer. Ik zag sanae en rida naar elkaar toe gaan en nawal en sanae. Ik zag ook lina en Nisrin junior (dochtertje sanae) samen slowen. Wassim keek me aan en hij kwam  naar me. Hij strekte zen hand voor me uit. Ik twijfelde vene maar toen ik dacht aan wat hij vandaag voor me heeft gedaan stemde ik toch toe. Daar staan we dan allemaal, het was een magisch moment na al die maanden voel ik die kriebels weer terug....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now