Pov:Nisrin

1.1K 69 4
                                    

Tuut Tuut!
Tzzzzz weer van dat! Ik wil echt niet naar school. Mesha(maar) is belangrijk voor men toekomst etc.. Ik stond op en deed ging naar de douche en deed men ochtendroutine. Ik kreeg nog een berichtje van sanae dat ze me komt ophalen zodat we samen naar de bushalte kunnen gaan. Ik antwoorden met :sgoed zina 💍.
Ik ging naar beneden en ontbeet,ik zag dat lina niet wakker is en dat is echt niet goed sebiet komt ze nog te laat ofzo. Ik ging naar boven en zag haar slapen. Ik riep :eh zaqouuff opstaan!! Ze keek me geïrriteerd aan en zei :hoelaat is het. Ik zei 7:30. Ze zei :ayaaaaw kon je dat niet eerder zeggen ik moet over halfuur op school zijn! Ik lachten en zei :ewa ja ga je dan maar snel omkleden. Ik ging naar beneden en scrolde nog wat door WhatsApp. Ik ging naar de chat van ik en wassim en zag dat ik te lang staarde naar zijn foto. Opdat moment zag ik dat hij aan het typen was. Ik wachten op het berichtje maar na een paar seconden stopte hij. Er stroomde duizenden vragen door men hoofd. Ik zag dat lina naar beneden kwam om te  ontbijten. Ik lachte omdat ze er echt niet uitzag.  Ze had een training aan en haar haar haren in een staart. Wlh ik hou van deze bitch! ze heeft gewoon schijnt aan alles en iedereen. Ze keek me geïrriteerd aan en zei : ska ska (zwijg zwijg!)

Ik hoorde na een tijdje de bel gaan. Ik rende naar de deur en opende de deur, we hadden tegelijkertijd onze gsm ast en maakte een filmpje voor snapchat. Ik schreef erbij :omw school with baeee 😻 💍.
Sanae kwam nog even naar binnen om lina te begroeten. Ze keek naar lina en kreeg de slappe lach want wlh ze zag er niet uit. Lina pakte haar schoen en gooide het naar ons,wlh meh deze wijf is normaal. Ik en sanae gingen helemaal stukk om haar. Na al dat gelach deed ik mijn jas en schoenen aan en vertrokken we naar de bushalte. We kwamen aan en we zagen de bus net aankomen maar we hadden geen zin om te  lopen. We keken elkaar aan en deden zehma dramatisch :oeps de bus gemist 😉. Phahahaha wlh ik kan ni meer we kunnen echt niet acteren. Sanae zei : kom kom we gaan eten halen bij carrefour ik heb honger. Ik zei : allee kom want jij hebt altijd honger.

We gingen naar carrefour en zagen achter ons het groepje van samir. Tfoe ik haat hun echt en ik blijf dat zeggen wat iik kan echt niet tegen zulke fuck boys. Ik zag dat sanae aan het staren was naar hun ik zei :kan je het zien? Ze zei :wkwjwjwjwwj kijk die gast daar hij is echt knap! . Ik zei :rida? Ze zei : zie ik eruit alsof ik zen naam ken. Ik zei :ik ken hem hij zat vorig jaar bij mij in de klas hij si echt aardig. Ze zei: ayaw mashallah echt mooie jongen. Ik zei :ik zou maar niet te enthousiast zijn want hij gaat om met samir. Ze zei: kom kom we gaan eten halen. Ze weet ik heb gelijk daarom doet ze zo.

We kochten wat we nodig hadden en gingen naar school met de volgende bus. We kwamen aan en we moesten ins eerst melden bij het onthaal omdat we te laat waren. We zeiden dat we de bus gemist hadden maar die mosiba(kreng) hier geloofde ons niet. Ik zag rida onze kant opkomen en gaf die mevrouw een paar slijmerige complimenten en ze liet ons gaan zonder enige straf. We bedankte hem en ik zag dat hij een knipoog gaf aan sanae en zei :graag gedaan kleintjes.

We waren onderweg naar ons lokaal en sanae was helemaal aan het flippen :OMG ZAG JE WAT IK ZAG! Ik zei :jaja😏

Pov:wassim
Ik werd wakker door mijn wekker die afging. Het was 6:00. Ik ging naar de douche en deed mijn ochtendroutine en bidden men gebeden. Nadat ik klaar was wachten ik op iedereen. Tijdens het wachten wou ik nisrin een bericht sturen ik typte het bericht maaar al snel bedacht ik me dat ik haar niet in gevaar wil brengen. Ik wil zeker niet dat ze ongerust is Ofzo..

Alle mannen waren klaar en we vertrokken naar de vijand...
~~nietswetend van de elende die ze gaan doormaken ~~

Hier weer een deeltje lieverds stem zeker en misschien komt er straks nog een deeltje ❤️❤️zet ook even in de commentaren wat je van mijn boek vind??

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu