Pov Nisrin

964 56 23
                                    

6 maanden later
Enzo ging ons leven verder we maakte ruzie om de kleinste dingen en men hoofd bleef me maar confronteren met sara en wassim. Ik zit momenteel thuis in men bed in en film te kijken. Er is niet zoveel gebeurt in deze dagen. Het punt is dat ik misschien wel ruzie mag hebben met wassim maar de scheidingspapieren optafel zetten dat kan ik zeker niet.

Ik hoorde beneden wat stemmen en ik ging naar beneden en ik zag hicham in de woonkamer zitten ik gaf hem een hand en ik ging door naar de keuken. Wassim zat ook in de woonkamer maar ja. Ik at snel een boterham en ik ging terug naar boven. Boven aangekomen deed ik men kleren aan.

Ik deed een oftershoulder topje aan met een jeansbroek met kniescheuren in. Ik pakte nog men zonnebril en deed die ook op aangezien het wel warm was. Ik pakte men zwarte adidas schoenen en ik ging naar beneden. Beneden aangekomen zag ik wassim me van de woonkamer aanstaren. Ik negeerde het en wou met naar buiten gaan.todat wassim vroeg :'naar waar ga je'? 'gewoon vriendin'. Zei ik droog, gewoon omdat ik geen zin had in discussie. Hij knikte maar wat en ik ging naar buiten. Ik stapte men auto in en ik deed de muziek op, ik wist zelfs niet wat ik vandaag ging doen. Ik zei maar wat tegen wassim zodat hij ophield met vragen stellen en me eindelijk met rust laat.

Ik reed even wat totdat er wat in me opkwam nawal! Onbekendedametjee Omg ja ik ga haar bellen om wat samen te doen. Dan kan ik haar ook ineens nogmaals bedanken. Ik sluiten men gsm aan met men auto en belde haar.
Nis: heeey schat!
Naw:heey bae hoe gaat het?
Nis:goed goed alhmdlh met jou?
Naw: gaat wel alleen verveel ik me niet normaal hard pfff...
Nis:ewa komt goed uit, kom stad dan gaan we wat doen.
Naw:ja wjwj is echt lang geleden.
Nis: ik kom zo langs je huis oké?
Naw: ja sgoed ik kleed me snel om.
Nis:ok tot straks
Naw:doeiii!

Ik reed zo snel mogelijk langs nawal. Daar aangekomen ging belde ik aan. Dat huis van haar was gewoon om verliefd op te worden.
Al snel deed ze open, ze zag er zo wauw uit.

Ze had deze outfit aan met een zalmroze hoed en zalmroze hakken. Ze zag er beeldig uit. Haar mooie volle krullen zaten goed in vorm door haar hoed. 'You look so pretty ' zei ik. Ze Lachten en zei :'jij ook girl'.
We stapte naar een van de mooiste die k opie zag, ik zeg je eerlijk mijn auto is naast deze auto niks.

De zwarte was van nawal en ze had nog 2 andere witte. Ik keek de auto verbaasd aan het was zo'n mooie auto. Ik hoorde nawal zegge :'stap je nog in oulah'? Ik stapte in en al snel zetten er de radio op en begonne we met zingen op ~ win her van ismo en bracket~

IK MOET JOU VOOR ME WINNEN MAAR WAAR MOET IK BEGINNEN ZET MEN ZINA OP JOU. DUS IK MOET WAT VERZINNEN. IK ZIE JOU ALS EEN PRIJS EN DIE PRIJS MOET K INNEN.DRAAI ER NIET MEER OMHEEN HEEL. MEN KOP RAAKT TE SPINNEN. AL DIE DINGEN DIE JE DOET DIE JE GOED...

we zongen zo luidkeels mee. We gingen samen naar het stad, het was echt druk met het mooie weer. We stapte de auto uit en gingen het winkelcentrum binnen. We gingen de hele tijd winkel in en uit. Ik begon pijn te krijgen aan en voeten, dus gingen we wat eten. Ik zag de snack al van ver, ik en nawal spurt letterlijk naar de deur er hadden echt hayeck veel honger. Daar aangekomen was het echt ni normaal vol. Ik zag hicham als een mongool naar me zwaaien. Ik moest lachen maar toen ik zag wie er bij zat ging men blik meer naaar een zucht. Ik zei tegen nawal:'kom we zijn hier weg'. Maar te laat! Hicham kwam naar ons toe en zei :'ewa'. Ik gaf hem een boks en ik zei :'salam'. 'Kom bij ons zitten a sah'. Ik keek hem moeilijk aan en zie tegen nawal :'nawal dit is hicham de beste vriend van men man'. Dat woord kwam er moeilijk uit. Ik zag hicham naar haat glimlachen oehhhh! 😻 Nawal moest blozen. Ik keek hun twee aan en dacht :'ik ga toch bijna hun zitten dan kunnen nawal en hicham elkaar beter leren kennen.

Het wad het einde van de dag en ik heb nog steeds niet gepraat tegen wassim. Maar nawal en hicham daarentegen. Wow! Ze hebben zelfs elkaars nummer aan elkaar gegeven. Ik zei de jongens gedag wassim zei nog :'ik kan je wel naar huis brengen'. Ik zei :'nee hoeft niet mijn auto staat tovh nog bij nawal. We vertrokken samen naar huis enonderweg vroeg nawal :' wat is er eigenlijk tussen jou en wassim '?ik vertelde haar alles. Ze zei :' maak het gewoon goed, hij bewijst wel dat hij nog van je hou want anders zou hij allang weg zijn'. Ik zuchten en zei :'jaja maar jij en hicham😻😏'. Ze bloosde en we reden naar haar huis.

Aangekomen nam ik afscheid van nawal en reed ik naar huis. Ik zag dat wassim al thuis was maar ik ging gewoon rechtstreeks naar boven en ging slapen.

Stem allemaal aub en schrijf zeker iets in de reacties 🌟💗

Btw dit is hicham 😻

Btw dit is hicham 😻

اوووه! هذه الصورة لا تتبع إرشادات المحتوى الخاصة بنا. لمتابعة النشر، يرجى إزالتها أو تحميل صورة أخرى.

Onbekendedametjee 😏

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) حيث تعيش القصص. اكتشف الآن