Pov:nisrin

1.3K 68 5
                                    

Een diepe slaap ja dat dacht ik. Totdat ik wakker werd door mijn telefoon die afging. Wie belt mij nu weer op dit uur. Pfff,... Ik nam op. Het was wassim,hij zei :"doe open ik sta voor jullie deur". Ik deed mijn kamerjas aan en ging mijn gezicht wassen en ging naar beneden. Ik zag er niet uit maar ik had schijt.ik deed de deur open en zag wassim daar staan. Hij  zei :ik zei toch dat ik nog ging komen. Hij begon te lachen toen hij mij zag. Ik keek hem geïrriteerd aan. Ik zei : wesh denk jij ik blijf voor jou wakker. Ik liet hem binnen aangezien het best wel koud was. Pfff.. Wwjw waarom op dit uur. Omdat ik straks wegga terug naar Frankrijk. Ik vond het best wel erg dat hij school moest missen. Hij zei : ik weet heus wel dat je me gaat missen maar ik kom snel terug voor mijn prinses. Ik ben je prinses niet zei ik. Ookal wisten we allebei dat het een leugen is. Hij zei : nisrin over een uurtje stap ik weer het vliegtuig op. Maar ik wou nog even zeggen dat die foto die je zag niet is wat je denkt. Hoezo het is niet wat het lijkt. Ik heb genoeg gezien jij die kust met een ander meisje.

Pov : wassim.
Pff... Waarom blijft ze maar zo irritant doen. Ik zeg je nisrin dat meisje zit nu gevangen. Ik zag dat ze geschrokken keek. Ja ze behoorde tot de vijand. Ze deed zich voor alsof dat ze ons oude buurmeisje is. Ma naar die kus heb ik haar flink wat geleerd. En je weet zelf ook dat ik van niemand anders kan houden dan jij. Weet je wel hoevaak ik heb gehuild om jou, toen je in het ziekenhuis lag. Nisrin ik kan niet omschrijven hoeveel ik van je hou. Ik zag dat ze verlegen naar de grond keek. Je hoeft je heus niet te schamen hoor. Ik zag dat ze iets wou zeggen, maar ze twijfelde. Maar dan begon ze met : kijk wassim ik hou ook van jou. Ik weet alleen niet of dit wel een goed idee is jij en ik. Ik keek haar me grote ogen aan en zei : we kunne het toch proberen. Ja natuurlijk maar dan nog je gaat in Frankrijk wonen. Wanneer kom je terug? Ik zie je dan amper. En ik zag dat ze tranen in haar ogen kreeg. Ik nam haar in men armen en knuffelde haar. Ik  zei :ik zal proberen om hier naar school te komen. Ik zag dat er een glimlach op haar gezicht verscheen. Ze zei : echt! Omg! Maar school is al volgende week hé. Ja weet ik ik zal proberen te polsen bij karim en mijn vader.

Pov: nisrin
Woiw ik was zo blij dat hij waarschijnlijk hier naar school komt.

Wees maar niet al te blij...

We praten nog over van alles en nog wat. Totdat heet tijd was voor wassim om te vertrekken. Besef het was al 3 uur in de nacht. Nisrin daar ga ik weer zei hij. Ik gaf hem nog een knuffel en hij keek me aan. Hij zie : hou je goed, ik kom zo snel mogelijk terug. Hij pakte mijn gezicht in zijn handen en kuste me. Ik voelde dat de vlinders in mijn buik regadda dansten. En ik zag hem vertrekken im zijn mooie range rover. Ik ging terug naar binnen. En ging naar boven. Ik kreeg al snel een berichtje van wassim. Vergeet me zeker niet 😉. Ik had een raar gevoel over dit bericht. Maar ik antwoordde gewoon met : natuurlijk niet hoe zou ik dat kunne x. Ik ging liggen en viel al snel in slaap.

Pov:wassim
In de auto dacht ik de hele tijd aan wat ik heb belooft aan nisrin. Hoe dom ben k wel ni. Mijn vader en karim, ayoub (broer wassim), hicham (vriend wassim) gaan me nooit laten.  Ze gaat me niet nooit vergeven.ik besloot haat op zen mist nog een berichtje te sturen. Maar aan de andere kant ik kan altijd proberen. Ik vertrok naar de privéjet. Toen ik aankwam stapte ik in en ik viel al snel in slaap.

Pov:nisrin
Ik stond rond 13:00 op ik schrok van mezelf want normaal sta ik nooit zo laat op. Ik waste men gezicht en al snel zaten mijn gedachten bij wassim. Ik kreeg spontaan een glimlach op mijn gezicht.  Ik ging naar beneden en ontbeet. Men moeder zei : ewa mlih  nu pas. Ik lachte en Zei: ik ben gisteren echt laat in slaap gevallen. Ik ging naar de keuken en maakte ontbijt. Ik kwam Lina tegen in de keuken ze zei : hoe ging je afspraakje gisteren?  Ik keek haar geschrokken aan en ik liet het brood vallen. Hoe weet jij dat nu weer? Eh izan jij denkt ik ben dom ofzoo. Ik keek haar scheef aan en zei :doe normaal. Jij bent precies ijen spion ofzo. Ja deuhh! Ik ben gewoon jaims bont. Ik keek haar hoofdschuddend aan en begin te lachen.

Na het ontbijt kreeg ik een bericht van een onbekende nummer : wassim is van mij!! Dus beter blijf je van hem weg!...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu