pov : nisrin

928 46 4
                                    

Ik ben vandaag officieel 7 maanden zwanger ,ik heb wel wat last van me zwangerschap . Maar dat hoort erbij . Het ergste van al vind ik dat Wassim veel werkt en dat ik bijna altijd alleen thuis ben . Ik mis hem vaak want ik zie hem niet echt , hij vertrekt vroeg in de morgend en komt s'Avonds laat thuis . Ik heb het hem al vaak aangegeven maar ik dek niet dat hij het door heeft . Ik besloot vandaag maar wat naar men ouders te gaan aangezien dat wel lang geleden is . Ik wil graag Lina zien . Ik stuurde haar een bericht dat ze me moest komen ophalen , ja Lina heeft haar rijbewijs behaalt . Ik ben trots op haar . Ze stuurde me terug dat ze rond 14:00 komt .Ik had net ontbeten . Ik droeg een wit hemdje met een zalmroze broek . Ik keek naar me zelf in de spiegel en mijn buik kwam eruit . De reden dat ik Lina stuurde om me te komen halen is omdat ik van Wassim niet met de auto mag rijden .Hij is bang dat me wat overkomt . Nu ik eraan denk is het best wel schattig . Ik besloot geen make-up te dragen , men haar deed ik in een hoge staart en ik deed men witte sandalen aan . Ik ging even zitten want die trappen met  zon buik is het wel vermoeiend .Ik heb vaak last van rugpijn .Maar tot daar aan toe gaat alles goed alhamdoulilah .

Na ongeveer een kwartiertje ging de bel , ik deed open en zag men zusje voor mee staan . We knuffelde elkaar en ik zag haar blik naar men buik gaan .Ze kuste men buik en zei:" Men nichtje of neefje word zo snel groot". Ik weet het geslacht natuurlijk l maar ik wil het graag als verassing voor iedereen houden .

We gingen de auto van Lina in en ze zetten luiden muziek op en danste op " infidèles" van dj hamida en leck ( zie omslag) . Na het  nummer waren we aangekomen bij men oude huis . Ik stapte met moeite uit en keek naar het huis. Het was zo lang geleden dat ik hier nog ben geweest . Ik stapte uit en had een raar gevoel vanbinnen in men buik . Ik negeerde het aangezien ik zoveel steken voel , ookal was dit anders maar ja . Ik kwam aan bij de deur en Lina deed de deur open , ik ging naar binnen en zag men moeder in de deuropening . Ze knuffelde me dood . Ze keek naar men buik en zei : " benti je baby groeit snel ". Ik keek haar  met een trotse glimlach aan . Men ouders weten het al van dat down syndroom . Ze waren vooral blij dat ik er zo goed mee omging . Ik ging naar de woonkamer en men moeder maakte thee , we praaten wat bij . Ik voelde de steek na een tijd weer . Het werd altijd maar sneller en pijnlijk waardoor men ademhaling moeilijker ging  Ik denk dat de tijd aangebroken is ookal ben ik nog  maar  7maanden zwanger . Ik hoorde men moeder Lina roepen en ik bleef maar moeilijk ademen .

pov Lina :

Ik hoorde men  moeder me roepen . Ik ging naar beneden en men moeder riep : " BENTI ! KOM NAR BENDEDEN NISRIN GAAT BEVALLEN ! " Ik was in shock . Ik en mijn moeder droegen  haar zo snel mogelijk de auto in . Haar water breekte toen we in de auto stapten , ik hoorde haar het uitschreeuwen van de pijn . Waardoor ik harder op het gaspedaal drukte . We kwamen eindelijk aan bij het ziekenhuis , ik en mijn moeder droegen haar naar binnen en riepen om hulp .Al snel kwamen de dokters en namen haar mee naar de kamer . Ik probeerde al de hele weg Wassim in te lichten maar het is precies haram dat die gast opnam .

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now