Pov Nisrin

901 57 1
                                    

Shit! Politie achter ons ze deden teken dat we ons aan de kant moesten zetten. We deden dat en wassim keek me lachend aan. Ik begreep het even niet de politieagent stapte uit. Ik zag dat hij wassim begroeten. Wassim praten even met hem en het was opgelost. Hij zei nog: doe wel voorzichtig en nog veel plezier! Ik Lachten maar wat en ging terug naar men auto. Ik vertrok Verder, ik kwam aan aan een stoplicht en zag de rest daar ook wachten. Ik toeterde nog heel en zetten de muziek weer aan.

Aangekomen bij het parkje stapten we uit. Ik nam snel als eerst samen met lina en nora een foto. Want we moesten naar de zaal. Nadat we dat hadden gedaan gingen we naar de zaal ik zag dat wassim ook meeging. Ik vroeg hem :naar waar ga je? Hij zei :naar de zaal rida zei me dat we het orkest moesten binnenlaten en alles nog eens moesten checken. Ik knikte en vertrok samen met wassim achter me naar de zaal, aangezien hij de weg toch niet wist volgde hij mij maar. Aangekomen bij de zaal stapte we uit. Ik wachten nog op wassim zodat we samen alles konden checken. Hij zei nisrin wlh je ziet er goed uit vandaag. Ik zei heel sarcastisch :ooh dus alleen vandaag? Hij zei : nee Nee zo bedoelde ik het helemaal niet. Ik begon te lachen omdat hij zo verontschuldigend overkwam. Ik ging binnen bij de zaal en zag dat de ketering druk bezig was in de keuken. Ik zei hun nog hoeveel hapjes en drankjes ze op tafel moesten z etten. Na even wachten zag ik dat de moeder en schoonmoeder ook aan.

Na een uurtje zag ik dat sanae en rida al voor de deur stonden. Ik zag dat sanae heel gespannen was.ik deed de hele tijd teken dat ze moest lachen. Ze maakten nog wat foto's en ze ging naar haar kleedkamer. Ik volgde haar en zag haar zitten op haar stoel om haar haar te maken voor de volgende jurk. Ik zei :ewa alles goed vandaag? Nee man ik moet de hele tijd denken aan dat ik straks gewoon weg ben bij mijn ouders en zusjes en broertjes. Ik zei :denk daar niet aan geniet nu van je dagje wat je maakt het maar een keer mee hé. Ik gaf haar een kusje en maakte nog een snel en foto van haar jurk. 
De gasten begonnen stilaan binnente komen. De kentering ging al rond met thee en sanae ging bijna komen. We stonden op en sanae kwam eraan ze had grijze jurk aan.

Mashallah we zingen allemaal en gingen dan foto's trekken

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Mashallah we zingen allemaal en gingen dan foto's trekken. We dronken onze thee en even later kwam rida voor zijn foto.

Dit was haar tweede jurk we namen weer foto's met haar en rida deed dat ook op zijn beurt

Oops! Questa immagine non segue le nostre linee guida sui contenuti. Per continuare la pubblicazione, provare a rimuoverlo o caricare un altro.

Dit was haar tweede jurk we namen weer foto's met haar en rida deed dat ook op zijn beurt. Daarna gingen we eten.

Sanae had nu terug haar bruidskleed aan. Je zag dat ze best wel moe was maar ze bleef moeite doen om te lachen. Rida kwam mee naar binnen. Ik heb vandaag echt veel gedanst. Toen ze kwam trokken we foto met haar en hingen dan samen met haar dansen.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora