Pov Nisrin :

895 47 1
                                    

Hier zit ik dan na al die  dagen te huilen, Zit ik nu bij de visagiste. Vandaag is het zover men trouw. Ik zit hier make up loos te luisteren naar de uitleg van de visagiste. Ik hoor haar heel vaag praten maar ik versta er niet van. Ik zit er gwn niet bij met men gedachten. Ik heb deze dagen niets gedaan zelfs niets voor men trouw. Ik zat alleen in bed ik denk heel de dag door aan wassim. Dat is wat ik kan deze dagen meer niet.

Ik voelde iemand me de hele tijd aantikken. Ik wekte op uit men gedachtes en zag dat de visagiste me aankeek. Ze zei : begrijp je zowat wat ik wil doen? Ik knikte maar wat en liet haar me opmaken. Ik keek geen enkele keer in de spiegel van wat ze deed. Ik zat er maar emotieloos te zitten. Ik zag wel dat de visagiste een gesprek wou starten maar ik reageerde maar wat droog. Ik ben nu trouwens bij mijn ouderlijk huis,in men kamer. aangezien men andere huis verkocht was woonden ik de laatste maand bij mijn ouders.

Na een halfuurtje zag ik lina mooi opgemaakt naar binnen komen. Ik schonk haar een zwakke glimlach en ze zei :soufiane komt over een halfuurtje aan. Ik knikte en ze ging weer weg. Ik praat trouwens nog altijd niet me soufiane, ik heb hem deze maand ook helemaal niet gezien. Ik heb ook geen behoefte aan hem.

Na een halfuurtje was ik helemaal klaar. Ik had men bruidsjurk aan en men make up en kapsel ook.

Dit was men bruidsjurk

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit was men bruidsjurk.

Zo zag men make up en haar eruit

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Zo zag men make up en haar eruit. Ik keek in de spiegel en vind mezelf er best nog wel goed uitzien. Maar Ja wat heeft het voor zin. Ik begon een brok in men keel te krijgen toen ik naar mezelf keek. Ik kon men tranen net bedwingen. Het viel me nu pas op dat ik allemaal mensen benden hoorden waarschijnlijk allemaal familie. Ze wachten op me op de belangrijkste dag van men leven. Ik zag lina naar binnen komen ze zei :dat ik naar beneden moest gaan. Ik kreeg al direct zenuwen. Ik begin een dua te doen :ya Allah wat gaat deze dag me brengen?

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now