Pov Nisrin

832 52 2
                                    

Het geroep stopte maar niet : NISRIN IK HIELD VAN JOU MAAR NU NIET MEER. MIJN LIEFDE VOOR JOU IS BEDORVEN! WEG HELEMAAL WEG NISRIN! Ik zei tegen wassim wassim ik ben uitgehuwelijkt, denk je dat al dit mijn keuze was! Ik liep  weg en besefte nu pas dat de liefde die wassim voor me voelde verandert is in haat. Iets wat ik wel begrijp. Ik zag dat alle mensen rond ons stonden door al dat geschreeuw. Ik vroeg me af wat ik juist verkeerd heb gedaan.

Pov Wassim:
Ik stond daar maar wat met open mond. Was ze echt uitgehuwelijkt. Maar dan nog waarom heeft ze me gewoon niet alles eerlijk toegegeven . Men liefde voor haar is er niet meer, of toch wel? Ik weet het niet meer nisrin was het eerste meisje waar ik van hield. Ik begon stilletjes aan te beseffen dat het misschien mij schuld is.

Pov Nisrin :
Ik liep naar men hotel en pakte al mijn spullen in, ik moet hier weg! Ik kan hier geen seconden langer blijven. Alles waarvoor ik hier ben gekomen is om zeep gegaan. Ik deed alles zo snel mogelijk en ik pakte men koffer, paspoort. Ik ging naar de balie en checkte uit. Toen ik bij de deur aankwam botste ik tegen iemand aan. Het was wassim. Nisrin wij moeten dringend praten denk ik. WAT IS ER WASSIM, GELOOF JE ME NU WEL?! NA AL DIE TIJD DAT IK JOU ALLES WOU UITLEGGEN WOU JE NIET LUISTEREN. AWEL WASSIM DAN GA IK MAAR WEG! HOE KON IK OOOIT DENKEN DAT JE VERANDERD WAS! WAAR IS DE WASSIM DIE IK KEN! WEET JE ALS JE ZO GRAAG WILT DAT IK NAAR MEN MAN GA DAN DOE IK DAT MAAR! ik zag dat hij zijn kaaklijn opspande. Hij zei: GENOEG NISRIN ZO PRAAT JE NIET TEGEN MIJ! Ik probeerde langs hem weg te gaan, maar hij bleef me maar achtervolgen. Ik besloot om zo highclas mogelijk over te komen. Ik liet wassim voelen wat ik heb moeten voelen. Hij volgde me tot aan men auto, ik deed de deur open en reed gewoon zonder hem enige blik te gunnen door.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang