Pov:wassim

1.1K 80 3
                                    

Tfoe!! Wlh meh ik had door dat het eerste schooldag was. WJWJWJW nisrin zal me dit nooit vergeven. Ikke ook altijd met men beloftes. Ik was nog aan het nadenken hoe ik dit ging oplossen totdat mijn vader me riep. Ik ging naar beneden en zag karim ik zag zen serieuse gezicht en zag al direct dat hij series was. hij zei : wassim je weet toch dat je vader op zakenreis in Marokko is? Ik zei : euhmm.. Ja
Hij zei : hij loopt gevaar als we niet snel met ons plan starten.
Ik zei : hoezo?
Karim keek me serieus aan en zei : we hebben vernomen van nabil dat als we niet snel zijn dat de bende naar Marokko gaat opzoek naar je vader.
Ik keek hem geschrokken aan. Oké dan. Moeten we echt dringend starten met het uitvoeren van het plan zei ik. Hij zei : ja ik weet het maar er is 1 probleem we hebben niet genoeg man. Pfff... Wlh men leven bestaat alleen maar uit problemen maar we moeten het morgen echt uitvoeren karim! Hij keek me aan en zei: dat gaat niet wassim. Ik ga niet wachten op jullie desnoods ga ik wel zelf ik wil niet dat men vader iets overkomt!

Pov:nisrin
Triiiiing!
Na een langen dag van school is het eindelijk klaar met school. Wlh school kilt mij zo hard. Ik ben kapot Phel ik heb 3 marathons gelopen. Ik liep maar buiten samen met sanae. Aan de schoolsoort zagen we imane staan. Ze riep ons : eey mosibas)(kreng) zijn jullie me al vergeten!! Ik en sanae schaamde ons dood wlh meh deze wijf is 100. Iedereen op school keek ons aan,totdat imane riep :wesh hebben jullie nog nooit mensen gezien ofzo!! Wlh phahahaha we lagen strijk! We liepen naar de grote markt om onze bus te nemen. We kwamen aan en zagen al direct allemaal hertjes plakken bij gasten. Wlh als ik kom nam ik de bus ergens anders maar dit is de dichtste plek om de bus te nemen. We gingen wachten op onze bus. De bus van imane kwam er al aan dus ik en sanae stonden er alleen. Alle makaken  (Marokkanen) van onze school kwamen ineens met hun groepje ook. Wlh ik haat hun zo hard allemaal jongens die zehma (zogezegd) real zijn maar wlh meh. Ze gebruiken je als een pop en gooien je dan gewoon weg. Tfoe echte fdiha (schaamte). Ineens horen  ik en sanae gefluit achter ons. We kijken en zie samir. Samir is zehma de knapste jongen van onze school. Wlh bijna elk meisje g*ilt op hem. Tfoe echt een vieze gast hij. We deden alsof we hem niet zagen en gelukkig kwam onze bus er net aan.

Thuis aangekomen groet ik mijn vader en lina. Ze vragen me: waarom ik zo laat was? Ik zei : ja de bus had vertraging. ze knikte allemaal. Ik zag dat mijn moeder eten aant maken was,ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en groeten haar. Ze vroeg me hoe het was op school. Ik zei : alhmdlh.

Ik ging na het gesprek met men moeder naar boven ik deed de wassing en bidden men gemiste gebeden. Ik deed een Marokkaanse huisjurk aan en ik ging naar beneden. Ik hielp men moeder nog in de keuken met het eten. Nadat ik dat heb gedaan riep ik iedereen aan tafel. Ik en mijn moeder hadden visbestilla gemaakt. We praten nog wat over
onze dag. Totdat we bij het onderwerp kwamen wassim. Men vader vroeg aan men moeder of ze nog iets gehoord hadden van hem. Toen hij dat zei verslikte ik me in mijn bestilla. Ik ging naar de keuken en Drinkte  een beetje water. Ik ging terug naar de eettafel en ik zag dat lina me met wiebelende wenkbrauwen aankeek. Ik negeerde haar en ging verder met eten alsof er niks gebeurd was

Na het eten deed k de afwas met lina en gingen we dan riverdale kijken op Netflix. En na 5 afleveringen gingen we slapen.

Pov:wassim
Het was al 00:00 ik ben nog steeds bezig met het plan uitwerken. Ik denk niet dat slapen er vandaag nog in gaat zitten.

Na 2uurtjes was ik eindelijk klaar. Ik ging naar mijn bed om te slapen. Maar het lukte niet ik piekeren de hele tijd of ik niets vergeten was wat 1 kleine fout in deze wereld en ze hebben je al. Ik dacht nog even aan het mooie gezichtje van nisrin en viel vol verlangen en dromen in slaap.

Hier is nog een deeltje! Stem aub allemaal kleine moeite 😏🤗

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin