Pov Nisrin

893 44 4
                                    

~~ 1 maand later ~~
Het is nu ongeveer een maand later en ik zit mezelf nu klaar te maken voor de verloving, we gaan over een maand trouwen. we hebben het niet zo groot gehouden. Alleen onze vrienden en familie. Ik zit nu in men kamer en lina was men haren aan het stijlen,en vanonder doe ik gewoon nog wat pijpkrullen. Ik liet lina het doen omdat ze een kappersopleiding volgt, ze doet daarbij ook visagie. Ze deed dus ook men make-up.

Toen ik eindelijk klaar was ging ik beneden zitten. Toen ik de trap naar beneden kwam hoorde ik iedereen joelen. Het was echt vol vol, ik had echt veel familie en dan heb ik het nog niet over de mannen / jongens.
Ik ging zitten en ik hoorde iedereen dansen, dit deed em denken aan men 'vorige huwelijk' met soufiane.
Ik ging zitten en ik zag dat sanae er al was, haar buik was echt al dikker. Ik wachten elke dag totdat ze ging bevaren ookal is ze nog maar 5maanden zwanger. Ze kwam naast me zitten en we maakten al wat foto's samen. Ik was best wel zenuwachtig maar dat hoort erbij. Ik ging zitten ik zag dat mijn moeder de thee en hapjes samen met lina aan het serveren was, ik wou zograag gaan helpen. Mijn schoonfamilie kwam net optijd aan voor de hapjes. Ik groeten ze allemaal.

Na de hapjes opgegeten te hebben opgegeten maakten ik nog wat foto's. Wassim zou pas na het eten even komen voor de fotos en de ringen. Ik hoorde dat ik een berichtje kreeg en ik keek,ik zag dat het wassim was. Hij zei :'schatje je mist me toch niet al te erg hé?' ik zei:'ik ga bijna dood van jou te missen zei ik sarcastisch'. Hij zei :'das normaal hé dat doet iedereen'. Ik zei :'eh boizan je niet te hoog voelen nu eh'. Hij begon te lachen. Ik sluiten men gsm af en keek naar de dansende mensen.
Totdat ik het liedje ~hasta luego van tiiwtiiw ~hoorde. Ik kon niet meer stilzitten en ik stond op om te dansen. Ik zag iedereen lachen en joelen, ze kwamen allemaal rond me dansen. Ik werd moe en ik ging zitten.

Het eten werd geserveerd en ik ging eten. Na het eten kreeg ik een bericht van wassim dat hij er is. Ik riep lina en fluisterde in haar oor¿ :'wassim is er dus laat het iedereeen weten enaat hen dan binnen'. Ze knikte en riep :'wassim komt nu binnen dus wie er zijn hoofddoek ofzo moet aandoen doe nu maar'. Toen iedereen die  zen hoofddoek aan moest doen  ging de moeder van wassim wassim halen. Ze kwam er arm in arm binnen. Er werden foto's gemaakt en iedereen zong :'slaat oe slaam..' hij keek me met een glimlach aan en pakte men hand vast. Er ging een hele rilling door mijn lichaam door zen aanraking.We maakte nog wat foto's,. En toen was het het moment voor de ringen. We gaven elkaar de ringen en maakte wat foto's.

Pov Wassim.
Toen ik eindelijk Nisrin mocht zien, weed ik begeleid door men moeder naar binnen. Ik zag haar en ze zg er prachtig uit. Ik schonk haar een glimlach. Ik pakte haar hand vast en ik voelde dat ze een rilling kreeg.  We maakten wat foto's en deelde de ringen uit.

Pov Nisrin
Toen de vermoeiende dag voorbij was. Iedereen was ondertussen al weg, ik kleedden me om en ik hielp men moeder in de keuken samen met lina. Toen we eindelijk klaar waren gingen we slapen.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now