Naamloos deel 19

2.1K 91 0
                                    

pov: wassim 

ik zag dat nisrin stiltjes aan zwakker en zwakker werd , ze zei altijd : ik hou veel van je wassim. ik zei  altijd dat ik meer van haar hield dan zijn ooit van mij kon houden.ik zei tegen haar dat ze maar wat moet gaan slapen het was tenslotte ookal 23:00. ze zei morgen komen onze ouders eindelijk terug ik was wel blij want misten men ouders en mijn zusjes en broertjes wel. ik zag dat nisrin een glimlach op haar gezicht kreeg toen ik zei dat lina ook terug kwam. ik wist dat ze veel van haar zusje hield en dat vond ik wel schattig. ik keek naar haar en zag dat haar ogen al dicht  waren . ik besloot even mijn ouders en de ouders van nisrin in te lichten over haar toestand das wat ik natuurlijk elke dag doe. ik ging naar buiten om ze te bellen. Ik belde eerst mijn ouders wat natuurlijk wel logisch is . de telefoon ging drie keer en al snel nam men moeder de telefoon op ." heey wassim alles goed?". ja alhmdlh met jou ? alhmdlh alles gaat goed, hoe gaat het met nisrin? alhmdlh alleen is ze wel tegen de avond toe altijd heel zwakjes .ja wassim wat verwacht je van dat meisje meskina ze moet zo'n zware xchemo ondergaan op een jonge leeftijd .ik zei ja is wel waar ze moet inderdaad een moeilijke tijd doorstaan. we praten nog wat verder en sluitte het gesprek af . men moeder zei dat ze morgen rond 16:00 langs zal komen . Vervolgens belde ik de moeder van Nisrin. Al snel nam zij ook op en zei Salam wassim,alles goes sajnoe. Ja alhamdlh galti hoe is het met jullie.? Goe goe alhamdlh en met de rest ook, hoe is het met benti nisrin? Goed goed alhamdlh ze is alleen maar een beetje zwakjes door de chemotherapie mar voor de rest alhamdlh. Ewa mlih ik kom morgen langs. Aah ja galti ik moest van je moeder zeggen da ze rond 16:00 zal komen. Ok is goed ik zal ook rond dat uur komen inshallah. Ok is goed. Wat doet nisrin nu? Galti ze slaapt nu ben momenteel met haar in het zoeken huis maar ben wel op de gang. Ewa mlih wassim inshallah komt alles goed en gaat allah har genezen. Ik hoorde dat ze emotioneel werd en vertelde haar dat Allah alles in handen heeft en dat alles goed zal komen inshallah. Ze zei weet je wel niet dat er niet zo veel mensen als jouw zijn wassim met zo'n groot hart ik ben blij dat je zo goed met men dochter kunt omgaan en goed voor haar zorgt. Ik bedankte haar en praatte nog wat verder. Toen het 00:00 was hoorde ik nisrin en beëindigde ik het gesprek. Ik ging naar binnen en hoorde nisrin snikken.

Pov:nisrin
Ik werd wakker door dat ik mezelf misselijk voelde ik rende naar de wc en heb volgens mij alles van het ontbijt tot avondeten eruit gehaald.
Ik spoelde men mond en deed wat parfum op ik ging terug naar men bed en voordat ik het wist stroomde de tranen over men wangen ik hoorde wassim met iemand praten. Ik begon te snikken en opeens hoorde ik de deur open gaan. Ik keek wie het was en het was wassim. Ik zei dat ik het niet meer wist dit word gewoon te veel voor mij. Hij zei dat alles wel goed zal komen en dat ik me geen zorgen hoefte te maken. Hij veegde men tranen weg en kwam naast me liggen in het ziekenhuisbed. Ik legde men hoofd op zen gespierde borstkas en viel zo in slaap



~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now