Pov:hicham

1.6K 84 0
                                    

Ik zat rustig tv te kijken in de privéjet van karim, tot ik wassim hoorde schreeuwen. Ik besloot te gaan kijken en zag hem slapen, maar hij riep de hele tijd :IK WEET DAT HET MIJN SCHULD IS,IK HAD NIET WEG MOETEN GAAN. Ik besloot om hem op te wekken. Ik schudde hem wakker en zei :hey bro gaat et wel je had volgens mij een nachtmerrie ofzo. Hij schrikt wakker hij was helemaal bezweet  en zei :ik moet ayoub bellen, ik moet vragen of alles goed gaat met nisrin. Ik keek hem raar aan maar liet hem zen gangetje gaan. Want verliefde mensen kunen soms best wel raar doen. Ik ging terug naar mijn kamer en ging terug zitten voor tv.

Pov:wassim
Ik voelde iemand me heen en weer schudden en werd wakker.
Ik schrikt wakker en stond oog in oog met hicham. Hij zei :bro is alles goed? Je had volgens mij nachtmerrie ofzo. Ik keek hem aan en zei:ik moet ayoub bellen om te vragen of alles goed gaat met nisrin. Hij keek raar aan en ging terug naar zen kamer. Ik stond op en voelde me helemaal bezweet ik besloot om eerst te gaan douchen. Ik pakte mijn spullen en ging de douche in. Ik douche zo snel mogelijk. Toen ik klaar was kwam ik in men boxer naar buiten. Ik zag hicham naar me kijken en hij zei:lekker gesport de voorbije jaren zie ik. Ik lachtte en zei : ik ben jonger niet he. Hij keek me droog aan en zei: ik heb gewoon een goed leven bcs voormij is eten life en k kom toch niks bij dus waarom sporten?? Ik zei :er bestaat ook iets als conditie hé. Hij keek me aan en begon te lachen, wat bereik je met conditie!??. Ik besloot om ayoub maar te bellen en ik stapte naar mijn kamer. Aangekomen bij mijn kamer deed ik mijn marokkaanse training aan en pakte mijn gsm.
Ik zocht eerst het nummer van Nisrin, ik twijfelde echt om haar te bellen. Maar het is beter voor haar eigen veiligheid dat ik haar niet bel. De woorden van ayoub spookte in men hoofd : ze zal het we l moeten accepteren het is jouw veiligheid. Ik hoop voor jou dat ze je nog terug wilt na deze reis.

Na lang zitten piekeren besloot ik
Gewoon eerst ayoub te bellen. De telefoon ging 3x af en hij pakte op. (a=ayoub, w:=wassim)
A:hallo met wie spreek ik?
W: met wassim ben je me nu al vergeten?
A: aah wassim broer Hahaha nee was gewoon net wakker daarom.
W:gaat alles goed daar?
A:ja alhamdlh en met jou?
W: alhamdlh mag niet ik klagen hé.
A: dan is het oelde waar ben je nu?
W:in de privéjet van karim.
A:zeg wlh jij zit in privéjet wjw mijn klein broertje gaat dik.
W:hahahaha a a3ejoer (ezel)  jij denkt ik ben hier voor mijn plezier?
A:kifesh jij noemt mij a3ejoer hahahah
W: hoe gaat het met nisrin?
A:wacht ik zal het even rieken, wassim hoe kan ik het nu weten ik beloof je dat ik morgen mee ga na dat ik mama en papa alleen ga vertellen wat er ECHT gebeurt is.
W: ga je de waarheid zeggen?
A:ja alleen tegen onze ouders, wassim besef dat mama er anders kapot van gaat zijn.
W:oke maar alleen onze ouders hé.
A:ja ik vertel niks tegen nisrin.
W:oke chokran daag tot straks messchien , (bellen)
A:daag inshallah. 

Na dat ik gm heb afgehaakt met ayoub. Viel ik in een diepe en droomloze slaap.

Pov:hicham
Ik hoorde iemand hicham roepen en schrok wakker. Ik zag de piloot hij zei dat we allang geland zijn maar dat wij maar niet wakker wouden worden. Oow hit ik vroeg hoelaat het was en het was al 15:00. Ik riep: wassim opstaan! K ging de douche in, toen ik klaar was zag ik wassim nog steeds slapen. Ik pakte een beker met water en kapte het over wassim heen, hij werd eindelijk wakker.

Pov:nisrin
Ik stond op rond 6:00 in de morgend. Ik kon niet meer in slaap vallen ik heb letterlijk 2uurtjes geslapen. Ik moest de hele tijd denken aan wassim zijn woorden hij zei iik blijf altijd bij je. Ja daag waar is hij nu dan?? Wie weet is er iets erg gebeurt met hem.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now