Pov Wassim

926 47 2
                                    

Vandaag eindelijk de grote dag ik zit samen met hicham en mijn neven me om te kleden. Ik hoor steeds meer mensen bellen aan onze deur. Ik zit nu men haar met gel te maken ik hoor hicham zeggen :'pfff je bent zehma groot geworden, trouwen enzooow. Hicham is een halfjaar ouder dan me , ik heb hem altijd al gezien als men broer. Ik chat nog wat met nisrin over dat we zo gaan vertrekken.

Toen iedereen klaar was vertrokken we naar nisrin. Ik ging in de versierde auto van hicham. Hij zou ons door de stoet begeleiden. Ik kon niet wachten om Nisrin te zien, ik heb haar al zo lang niet gezien. De laatste maanden hebben we afgesproken om elkaar niet te zien voor de bruiloft. Zodat het zeker nog halal blijft 😂.

We kwamen aan bij het huis van nisrin met onze bende. We waren zeker met 9 auto's. We hadden een grote familie. Ik zag men moeder nar buiten komen en ze begeleiden me naar binnen. Ik keek rond me en zetten men mooiste glimlach op terwijl er foto's en filmpjes werden gemaakt. Ik ging eindelijk de woonkamer binnen en ik zag Nisrin me met een glimlach aankijken. Ik was zo blij dat ze straks men vrouwtje word. Want wat een mooie dame is ze, zowel vanbinnen als van buiten. Dat maakt haar gewoon perfect.

Pov Nisrin
Wassim kwam aan en we gaven elkaar de dadels en de melk. Wassim wou ook graag een stukje van de koran siteren. Wat voor heel veel tranen zorgden. Het maakte alles gewoon emotioneel, ik kon men tranen ook niet inhouden.ik kreeg een zakdoek van een nisrin die vol tranen zat ik keek haar bedankend aan. Ik dacht aan alles,dat ik straks niet meer bij mijn ouders en moeder woon is al een.

Nadat alle tranen uitgedoofd waren kon het eerst beginne. We gingen naar buiten en daar stond hicham te wachten in zen mooie versierde auto. De auto was helemaal met rif afgenomen bedekt. Hicham wou ons naar het  park te brengen. Ik gaf hem een boks en hij feliciteerde ons. We praten nog wat. Toen we aankwamen bij het parkje stapte ik uit. We maakte de foto's met iedereen en we vertrokken naar de zaal.

In de zaal aangekomen gingen we direct naar onze kleedkamers. We kleden ons om en we gingen weer naar binnen voor de foto's
(skip even de bruiloft jwz wel hoe dat gaat ❤️).

De bruiloft was nu klaar en we zaten in de bruidsstoel. We gingen zo vertrekken ik heb me echt geamuseerd.wassim kneep in men hand als teken dat we gingen  vertrekken. Ik stond mee op en ik zag men nichten, sanae, men gezin opstaan voor het afscheid. Ik nam iedereen huilend in een knuffel. Bij men moeder aangekomen zei ze :'benti vergeef me voor alles wat ik je ooit heb aangedaan'. Ik knikte als teken dat ik haar vergeefde. Ik knuffelde en kuste hun nog dood. Bij lina aangekomen was ze al zo hard aan het huilen  ze zei :'dankje om de beste zus te zijn die men kan wensen.' ik gaf haar een glimlach en kusten haar. Als laatste was ik bij mijn Wederhelft 🖇️ 👭 gekomen sanae. Ze gaf me huilend een knuffel. Ik knuffelde haar terug en zie :'kom langs wanner je wilt.'ze.lachten en praten nog wat. Totdat ik wassim hoorde zeggen:' nisrin we moeten vertrekken '. Ik gaf hem ene hand en ging met hem mee naar men nieuwe huis.....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now