Pov Nisrin

881 45 2
                                    

Het was nu 11:00 we zijn zonet veilig aangekomen op Schiphol. We moeten wel nog helemaal terug naar België rijden want we hadden ons ticket geboekt via Schiphol. Ik was echt kapot, nadat we eindelijk alles hebben doorstaan. Ging ik naar de inkomhal. Ik zag daar men hele familie staan +sanae en rida. Ik keek hun allemaal blij aan. Ze hadden allemaal spandoeken gemaakt. Ik werd ineens door alle vrouwen aangevallen voor een knuffel. Ik  begroeten ze allemaal een voor een.

We gingen samen eerst nog ontbijten samen met de familie. Sanae was echt blij dat ze terug zag, haar buik is zo biggg. Over een maandje kan ze bevallen 😊. Ik kan niet wachten om hé baby'tje te zien. Sanae vroeg of ik even met haar me wou komen, ik volgde haar en ze zei :'je weet toch ik nen zwanger'. Ik knikte. Ze zei :'ik heb voor iedereen besloten om het geslacht verassing te houden'. Ik keek haar met een prullip aan en zei :'mag ik het ook niet weten'. Ze deed teken dat ik dichter moest komen en fluisterde : neee'. Ik keek haar zehma boos aan en ik ging terug zitten.

Na wat gepraat te hebben was het tijd om naar huis te gaan. We reden samen met rida en sanae mee. Ik was heel de rit in slaap gevallen.
Ik voelde iemand me wakker schudden, ik keek op en zag wassim. Hij zei:'kom we zijn er'. Ik pakte men vliezen en ik ging ons huis binnen. Ik ging direct de douche in en ik viel in een diepe slaap samen met wassim.

Het was ondertussen 20:00 en ik ben net wakker. Ik ga deze nacht zeker niets kunne slapen.ik wou wat eten maken maar er was letterlijk niets meer in de koelkast. Ik pakte men telefoon en bestelde 2 kapsalons. Ik had hier zo'n zin in.

Ik ging naar boven en ik wekte wassim op. Hij keek me aan en zei :'waarom moet ik wakker worden ik ben nog moe.' ik zei:'ok dan eet ik die kapsalons wel zelf op hé. Hij leek me met grote ogen aan en zei :' nee ah tamza blijf van men kapsalon af, ik rende naar beneden en ik hoorde de bel gaan'.ik pakte de kapsalons en ik betaalde de bezorger. Ik liep door heel het huis want wassim zat achter me aan. Op het ei de was ik zo moe dat ik het hem gewoon gaf.

We aten ons eten op en gingen dan wat netflix kijken. We vielen zo in slaap.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu