Pov Sara

835 50 1
                                    

Ik ben al dagen opzoek naar wassim, sinds dat hij naar Frankrijk was is hij niet terug komen werken. Ik ga wel elke dag gewoon 'werken'. Ik wil niet ontslagen worden want dan is men plan helemaal om zeep.

Ik stond weer deze morgend op, ik zat in de lounge. Daar sliep ik vaak, van men ouders heb ik geen last ze zijn in Marokko en wonen daar. Ze denken dat ik als advocaat studeer. Ik advocaat PAHQHHAAH! Ik stond op en het ik begon te grijnzen toen ik dacht aan deze nacht. Ik deed snel geïrriteerd men kleren aan en ik begon me klaar te maken. Ik hoorde yassir ( men "vriendje") zeggen : schatje naar waar ga je? Oow niets schatje, blijf jij maar lekker slapen. Ik gaf hem een kus. Ik zei : ik moet nog wat regelen. Ik vertrok naar het hotrl en ik ging zitten bij m 'n bureau. Op naar weer een saaie dag, ik hoop Dat wassim vandaag wel komt.

Pov Nisrin
Ik was diep in een slaap totdat ik iemand me voelde dragen. Ik sliep gewoon verder want k had geeen zin om men ogen open te doen. Na even wachten legde die persoon me neer. Ik dacht dat het maaar een verpleegster of en droom is.

Pov wassim
Ik stond op door men wekker die afging het was 4:00 in de morgend. Ik stond op en ik wist wat me te wachten stond, ik had al afscheid genomen van men familie en men koffer al gemaakt. Ik heb ookal tegen lina gezegd wat de bedoeling is. Ik stond op en ging me douchen, na het douchen deed ik men kleren aan. Ik ging naar benenden en deed men koffer al in men auto. Ik ging naar boven en ik ging nog even langs de kamer van men broer en zusje ik gaf ze nog een kus en het was tijd om te vertrekken.

Ik kwam aan bij het ziekenhuis en ik belde abdel een vriend van me. Hij hielp me om me binnen te krijgen, want de bezoeksuren waren allang gedaan. Ik ging naar binnen en hij gaf me eerst en vooral een hele voorraad medicijnen. Hij legde me uit hoe ik het lost doen, hij zei me ook dat hij over 2dagen komt om me te helpen, maar dat ik het dan wel 2dagen alleen moest doen. Ik keek goed en schreef alles op. Toen ik alles had opgeschreven ging ik naar de kamer van nisrin. Abdel hielp me met haar spullen in te pakken. Toen ik klaar was belde ik lina op om te zegen dat we zouden vertrekken. Het was nu ondertussen al 5uur. We probeerde haar rustig te dragen en haar in een rolstoel te zetten.

We zetten haar in de auto en trachten de rolstoel terug. Ik ging nog langs het huis van hicham en toen vertrok ik.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now