pov nisrin

942 46 10
                                    

ik werd wakker en ik hoorde veel lawaai komen uit de keuken . Ik stond geshockt op en pakte snel een mes van onder men matras .Ja ik heb een mes onder mijn matras . Ik liep rustig naar de keuken maar toen ik zag dat het Soukaina was . Ik zag haar met moeite het deeg roeren , dat er overduidelijk te hard uit zag . Ze keek op en glimlachten sneaky . Ik schudden met men hoofd en zei  heel sarcastisch :"wauw! Trouwmateriaal." Ze lachten en gooide het deeg weg . Soukaina is hier nu al een week en ik vind het helemaal niet erg .Zij is men gezelschap nu dat wassim weg is . Ik mis hem eerlijk gezegd wel hard , ik hoop dat wanneer de baby er is dat hij wat vaker thuis blijft .  Hij beloofde me sowieso om me te helpen met de opvoeding . Maar ik betwijfel of daar sprake van zal zijn . Want hij moet wel werken anders hebben we geen brood op tafel en dat wil ik mijn kind al zeker niet aan doen .

Ik maakten samen met Soukaina pannenkoeken , ze is zo'n mooi en intelligent meisje . Ik begrijp niet waarom haar ouders haar dit aandoen . Ik zag haar even haar telefoon nemen en ik zag haar lachen wat me best wel niuwsgierig maakte . Ik keek haar met en pedoface aan en ze werd meteen rood waardoor ze haar gsm snel vergrendelde. Ik kom er wel achter wat ze verbergt . Ondertussen was ik al klaar met de pannenkoeken en gingen we eten .


pov wassim:

Ik ben in frankrijk en ik begin te voelen wat het is om te werken . Ik ben kapot , ik zou het liefst gewoon naar huis gaan maar dat gaat nu even niet . Mijn vrouw is in verwachting en ik zit hier maar te werken . Ik ga sowieso een van deze dagen terug naar belgie .


de volgende dag  pov nisrin :

Ik stond op en voelde wat pinscheuten ik was blij dat ik vandaag naar de chinocoloog mag gaan , we zijn alweer 5 maanden zwanger en wassim is nu al 2 weken weg . Soukaina is nog steeds bij mij . Alhoewel ik nu wel merk dat ze haar ouders mist ik denk dat ik straks wat met haar ga praten . Ik deed snel men kleren aan en ontbeet snel terwijl Soukaina hetzelfde deed . Ze wou graag meegaan met . Ik stapte snel mijn auto in naar de chinicoloog .

Daar aangekomen mocht ik direct binnen . Er werd wat van een rare gel op mijn buik gesmeerd en ze ging er met dat apparaatje over . De dokter keek met gefronste wenkbrauwen naar het scherm en zei "Euhm mevrouw ik denk niet dat alles 100% gezond gaat met uw baby ".

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now