Pov Sara

871 51 4
                                    

Het was avond en er was weer en dag dat wassim niet kwam werken, besef ik werk zelfs op zaterdag.. Pfff.. Ik zag wassim ineens in de gang wandelen. Ik ging zene kantoor binnen, en wat ben ik blij dat ik altijd strakke kleding draag. K droeg een strak jurkje waar je alles goed in zag.

Ik ging naar binnen en forceerde wat met men tong en kont

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ik ging naar binnen en forceerde wat met men tong en kont. Ik ging zen kantoor binnen en keek hem sluw aan. Hij zei :'heb je iets nodig of kan ik ja misschien met iets helpen, want ik heb het nogal druk. Ik had wat papieren vast en ik zei maar dat ik niet snapte naar waar k ze moest brengen. Ik ging zegmaar naast zen stoel staan en bukte me zodat je men decote goed kon zien. Hij Zei :'deze met je aan de balie afgeven Ilse zal dit wel regelen. Ik knikte en ik ging naar buiten in forceerde nog wat met men kont in de hoop dat hij me achterna keek. Ik keek nog achterom  mar hij keek niet. Integendeel hij stond op en vertrok.

Ik heb snel een andere aanpak nodig.

Pov Nisrin
Ik kwam thuis aan en zag wassim, hij was onderweg naar men huis. Ik riep :'wassim?!' hij keek op en glimlachte naar me :'damnnn!!' dacht ik. Ik keek hem vragend aan hij krabte op zen achterhoofd en zei :'ik kwam je wat vragen'. Ik knikte en wachten op wat hij zou zeggen. Hij zag er wat zenuwachtig uit. Hij zei :'euhmm ik kom vragen of je misschien zin hebt om morgenavond mee te gaan naar een gala op men werk'.ik kon even men oren niet geloven. Hij zag me lang nadenken en zei :'ik snap het als je liever niet wilt gaan'. Ik zei :'euhmm nee sgoed'. Er verscheen een grote glimlach op zen gezicht. Hij zei :'ik SMS je de tijd nog.' ik knikte en zei hem gedag. Iets in me  zei :'wat betekent die knipoog'? Maar ik schudden de gedachtes can me af :'we gaan gewoon als vrienden.'

Gebeurt er dan toch iets tuusrn wassim en Nisrin??

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum