Pov Wassim

880 49 7
                                    

2 weken later
Ik ben zojuist thuis van Nederland ik was men hotel daar gaan bezoeken. Ik had 3dagen geen bereik waardoor dat ik 3 dagen geen Nisrin heb gehoord. Ik ben net aangekomen in België en ik probeerde haar te bellen maar gek genoeg neemt ze niet op. Ik reed wat sneller want ik wist dat er iets niet klopte. Ik ging naar huis waarbij ik daar de auto van nisrin niet aantrof. Wat me nog zenuwachtiger maakte. Ik rende zowat naar binene en het eerst wat ik deed was kijken of haar spullen hier nog lagen. Ik ging naar boven en ik zag gelukkig de kasten nog vol zitten, dus dit is toch een teken dat ze er nog is? Ik belde haar nog wat 100keer  maar nog steeds kreeg ik niks, nada, walouh gewoon geen antwoord.

Ik maakte mezelf wijs dat ze naar de winkel is gegaan of wat met vriendinnen is gaan doen en haar gsm gewoon op stil stond. Na een halfuur kon ik het niet meer en belde ik lina. Na 3keer overgaan nam ze eindelijk op.
L:'ewa wassim ik wou jou net bellen'
W:'salam hzo? Heeft het met nisrin te maken?!
L:' rustig! Kom naar het ziekenhuis Nisrin is hier ze moet je wat vertellen'.
W:'lina hoe de f*ck kan het wat goeds zijn als ze in het....

Lina had al afgehaakt, ik douchte me zo snel mogelijk. Ik liet men haar gewoon krullend want ik had geen tijd voor wax. Ik rende naar beneden en smeerde snel een boterham. Ik propte het in mijn mond terwijl ik racde naar het ziekenhuis. Ik reed gewoon door rood of groen, het boeide me even niet.

Ik kwam aan bij het ziekenhuis ik spurt naar binnen en ging direct naar de derde etage. Ps. Lina had me een berichtje gestuurd om te zeggen waar Nisrin lag. Ik kwam aan bij haar kamer en ik klopte op de deur. Ik zag Nisrin daar zitten met lina en haar moeder. Ze keken allemaal naar de deur en toen mij zagen stopte ze gelijk met praten en zei lina :'wij gaan naar huis doei!' ze gaven haar nog een kus en gaan weg. Ik loop naar het bed waar nisrin ligt en kijk haar vragend aan. Ze keek me twijfelend aan en zei:'wassim ik moet je wat vertellen'. Ik keek haar afwachtend aan en zei :'oké wat is er schat'? Ik zag haar handjes bibberen..

Pov Nisrin
Ik wil hem het nieuws wel vertellen maar ik ben bang dat hij het niks gaat vinden. Ik zei :'euhmmm ik ben zwanger'. Ik zag hem met grote kijken en hij tilde me op. Hij riep :'omg! Ik word papa!'hij zetten me neer op zen schoot en gaf me een kusje. Ik deed een pijnlijk gezicht waardoor hij schrok. Ik wees naar men buik en hij had het gelijk door en zetten me terug meer in men bed. Hij trok me tegen zich toe en gaf me kusjes op men haar

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu