Pov:nisrin

943 55 5
                                    

Nadat de dag eindelijk voorbij ging, was ik zo moe. We hebben vandaag de exacte trouwdatum gekozen en ook voor de verloving vanalles geregeld. De verloving is al over 1 maand. En de trouwfeest over 3 maanden. De exacte trouwdatum is 5 mei. Pfff.. Men vader heeft me ook duidelijk gezegd dat ik zo snel mogelijk weg  moest van men huis. Hij zei :dat hiij spijt heeft dat hij me alleen liet wonen. Ik probeerde men vader nog over te halen maar ik had al snel door dat het geen zin heeft. Ik vraag me af wat ik hier vandaag deed ik kwam mezelf alleen jnoen geven.

Ik wil zo graag trouwen met wassim. Ik zit nu in de auto met sanae. Ik praat met haar over wassim dat ik liever met wassim wil trouwen. Ze zei : weetje uiteindelijk is mektab het belangrijkste miss word hij je mektab of soufiane, je weet het nooit. Ik gaf haar gelijk maar voelde mezelf gewoon niet goed bij soufiane. Ik ben bang dat hij me wat gaat aandoen. Maar bij wassim heb ik juist het omgekeerde gevoel, juist een beschermend gevoel. Maar men leven word altijd wel door iemand verpest. Ik kreeg ineens telefoon van sara.

Pov sara:
Hallo hebben jullie mij gemist? Ik Julie niet, maar ik ben wel druk bezig met het plan tegen nisrin. Jullie horen misschien niet veel van me. Maar men eerte deel gaat zometeen uitkomen. Ik belde haar, ze nam op.
N:hallo sara
S: hallo nisrin omg zo lang geleden.
N:ja indd
S:ik wou je vragen of je morgen wat wou gaan doen.
N:nee sorry ik moet morgen werken.
S:maar je hebt toch wel pauze.
N:ja sgoed om 12:00 tot 13:00 kan ik wel wat gaan eten met je.
S:oké sgoed tot morgen.
N:doei tot morgen.

Plan1 is uitgekomen. Jullie denken vast:wtf? Wilt deze chick flikken?ik ga namelijk haar en sanae uit elkaar halen. Zodat ze echt niemand meer heeft als soufiane haar dumpt. Ik wil gewoon dat die pijn haar zo hard raakt. Want dan is wassim helemaal van mij. Dan gaan we trouwen, en staat niemand ons meer in de weg...

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now