Pov Nisrin

861 44 8
                                    

Ik stond de volgende dag op met hoofdpijn. Ik ben niet goed van wat ik gisteren heb gezien, en wassim vergeven is echt een beetje te vroeg. Ik zeg je eerlijk wassim zou mij ook niet vergeven als ik zoiets bij hem flikte. Ik stond op en tot men verbazing zag ik dat wassim nog steeds niet weg was. Ik sliep in de logeerkamer want ik kon zeker niet meer naast hem slepen. Men gedachtes gaan naar :'stel je voor hij heeft wat meer gedaan met die hoer'. Ik schudden de gedachtes van me af en ik stond op. Het was zaterdag ik deed men kleren aan en ik ging naar benden. Ik ruikt iets lekker en zag wassim ontbijt maken, ik negeerde hem en ik pakte men jas en schoenen. Ik weet dat dat voor mij bedoeld was maar no way dat ik me ga laten doen.

Ik ging vandaag naar sanae en rida en naar nisrin junior. Ze is al van gisterenavond thuis. Ik ging eerst nog wat knuffels en balonne halen voor Nisrin junior. Ik kocht ook nog een cadeautje voor sanae want zij heeft het zeker ook verdiend.

Aangekomen bij het huis van rida en sanae, belde ik rida dat hij even most komen helpen met de spullen. Ik zag rida naar buiten komen hij zei :'wesh heb jij hele winkel leeg gekocht ouah'? Ik Lachten en k pakte alles uit men kofferbak en ik ging naar binnen. Ik lage alles neer en ik besprong sanae en riep :'SCHAT JE BENT THUIS SS!' Ik was kapotblij. We namen even snel afscheid van rida want hij ging werken. Toen rida de deur uitging zei sanae :'stop maar met je fake glimlacht, wat is er'? Ik deed alsof ik niet wist wat ze zei, maar ze kende me daar te goed voor.

Toen ik eindelijk klaar was met het hele verhaal barste ik in tranen uit. Sanae keek me geschrokken aan en zei :'waarom heeft wassim dit gedaan'? Hij zei me dat zij haar lippen op deo van hem deed maar...
Na wat gepraat te hebben ging ik naat huis want de moeder en schoonmoeder van rida en sanae zouden komen en ik had even geen zin in mensen.

Ik ging naar huis en tot mijn verbazing stond de auto van wassim er nog steeds. Ik ging naar binnen en ik ging rechtstreeks naar boven ik hoorde wassim nog wat zeggen. Maar k negeerde het en ik deed men marokkaanse huisjurk aan en ik keek wat op sociale media. Ik keek maar een film op netflix en het ging ineens over vreemdgaan. Weetjewel hoe hard ik heb moeten huilen, ik voelde me zo in de personage.

Pov wassim.
Ik heb alles geprobeerd maar ze luistert maar niet, ik heb toch een andere aanpak nodig. Ze wou niet naar me luisteren of men ontbijtje eten....

Maar wat moet ik dan voor haar doen?

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now