Pov Nisrin

899 47 3
                                    

Ik werd wakker met een smile, omdat ik dacht aan gisteren. Ik keek op mijn gsm en zag staan :'my love💍😳'. Ik opende het bericht en er stond :'gm schatje ik kan niet wachten totdat je naast me wakker word.' ik lachte binnestemonds en ik stond op, ik douchte en ik gi g naar benden. Ik ging vandaag niets doen, dus ging ik maar gewoon netflix kijken. Ik maakte ontbijt en ik ride eerst wat op, ik was alleen thuis wantvmen ouders en lina waren naar men tante in Duitsland. Ik ruimde het huis op. Toen ik eindelijk klaar was ging ik zitten en keek ik' la casa de papel'.

Ik zag dat seizoen 2 ok uit was dus keek ik naar seizoen 2. Ik had ondertussen al 5 afleveringen gezien .ik wou net starten aan het volgende seizoen. Totdat ik de deurbel hoorde. Ik ging naar de deur en ik zag nassim, ik keek hem geshockeerd aan. Ik zei :euhmm wat die je hier? ' hij zei :' jij dacht zomaar te kunnen trouwen, zei hij op een enge manier. Ik rook de geur van alcohol al tot hier. Ik keek hem raar aan en zei :'dus... Jij bent niks van me en ik heb je al duidelijk gemaakt dat ik een vriend heb'. Hij draaide met men ogen en deed zen hand op men zij. Ik gaf hem een shot in zen ballen en k deed de deur dicht. Ik hoorde hen krimeren van de pijn.

Nadat de pijn weg was bleef hij voor men deur staan hij ging naar de tuindeur. Ik deed het nog snel toe, ik zag hem bij de glazen deur kloppen ne roepen. Ik kreeg een telefoontje van een nummer en ik nam vang op. Het was soufiane, hij zei :'wat is er?' 'soufiane kom aub naar men huis (ik legde hem alles uit). Hij zei :'ik kom zo'. Ik heb express wassim niet gebeld want dan zou nassim dood zijn,niet mee leven.

Na een kwartiertje hoorde ik de bel ik zag nassie nog steeds in de tuin. Ik trekt soufiane men huis binnen en ik wees naar nassim. Hij kreeg hem zonder moeite weg en nam hem mee naar zen huis. Ik bedankte hem nog en gaf hem ene knuffel. Ik stond d op straat en ik voelde me aangekeken. Ik keek rond me en maar zag toch niemand 😳.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Donde viven las historias. Descúbrelo ahora