Pov:reda

2.1K 93 0
                                    

Omg heb ik zonet.... Ooh nee niemand mag weten dat ik het was ik moet hier zi snel mogelijk weg, weg van België.. Ik keek nar buiten en zag gelukkig niemand ik rende zo snel mogelijk het ziekenhuis uit en belde samir een goede vriend van me. Hij zei dat we geen tijd moeten  verliezen en zo snel mogelijk weg moeten. Ik hoop alleen dat dat k*twiijf ons niet verraad maar ik denk dat ik haar voor dat een beetje te hard heb geslagen...

Pov:wassim
Ik kwam thuis aan en ging nog even met sanae praten over het voorval. Ik kwam binnen en zag sanae op de bank liggen. Ze zei "helloo broer, hoe ist met nisrin".
"goed goed" antwoorden ik. Maar nu we het toch over nisrin hebben, ik wil liever niet dat ze hetweer van ons broertje, maar ineens kreeg ik flashbacks van alles

Die avond (3jaar geleden)

Die avond gingen onze ouders nar een trouwfeest. Dus ik was alleen thuis met sanae en yannis (overleden broertje). We waren tv aant kijken tot dat ik even nar het wc ging. Ik ging naar de wc maar ik hoorde ineens geklop, ik dachtdat hét sanae was die naar het wc wou gaan dus zei ik wacht. Ze begin te schreeuwen : "yannis kan niet ademen". Help! Ik ging zo snel mogelijk naar buien rennen naar de woonkamer en zag yannis daar moeilijk ademen. Ik belde de ambulance. Maar de ambulance was net te laat want yannis was al overleden. De jaren verstreken maar hoe kan je zo iemand nu vergeten. Hij was mooi schattig slim en hij WAS mijn broertje. Ik ga hem nooit vergeten al is het al 3jaar geleden hij blijft in men hart. Ik weet nog dat men moeder en vader kapot gingen van het nieuws. Die periode was zo moeilijk voor ons....

Ik zag sanae huilen en trok haar in een knuffel. Het is goe hij blijft in ons hart.

Na dat we een beetje gekalmeerd waren kreeg ik een telefoontje van een onbekend nummer.
O=onbekend, w=wassim

W:hallo met wassim El (...)
O: aah wassim hallo
W: met wie spreek ik?
O:zozo je bent wel nieuwsgierig hé.
W:met wie spreek ik!!!!
O: ik zeg 1ding de liefde brengt niet alleen geluk hoor!

~onbekende haakte af~
Wat is dees dacht wassim!! Hij dacht dat het een grap was maaar na een halfuur knaagde er toch iets vanbinnen. Hij besloot toch even langs nisrin te gaan maar eerst ging hij een cadeau kopen. Hij kocht bloemen, parfum, chocolade.

Aangekomen aan het ziekenhuis ging k naar nisrin's kamer. Maar toen ik daar aankwam zag ik geen nisrin maar politieagenten die in nisrin's kamer zaten. Ik riep gepaneerd:"waar is nisrin"! Ze zeiden bent u har vriend :ik zei ja een vriend. Ze knikte en zeiden ga even zitten. Ik zei "nee ik wil niet gaan zitten waar is nisrin". Rustig meneer ga zitten en we vertellen je alles. Nisrin heeft een "ongeluk" gehad. Huh!! Ja iemand heefthaar tegen het bed aan gegooid en haar een paar rake klappen gegeven. Ik kon het niet geloven en riep "en waar is ze nu en wie heeft dit gedaan!!! Kalm meneer ze zijn momenteel bezig om haar te genezen ik weet alleen dat ze echt snel aan de chemotherapie moeten beginnen want haar gezondheid staat op achterstand.

Ik kon men woede niet bedwingen en ging even naar buiten rijden. Ik reed door anverse, denkende aan nisrin. Ik moet de elektrische tijd denken aan nisrine en dat onbekende telefoontje. Ik probeerde dat nummer terug te bellen maar ze namen ni op. Ik zat in de auto denkende aan alle ellende.

Na een kwartiertje staren en denken aan alles kreeg ik telefoon van het ziekenhuis dat nisrin wakker is, en dat ze ok ineens haar eerste chemotherapie heeft gehad. Het enigste wat ik nu wou is dat ik naar haar toe wil gaan. Ik scheurde zo snel mogelijk naar het ziekenhuis en ging naar binnen ik ging naar nisrin's kamer en zag haar daar liggen met ijen blauwe plek die even groot was als men handen. Ik keek haar aan, ze sliep. Ik deed een doua voor haar inshallah zal ze genezen. Ik hield haar hand vast en ze opende zwak haar ogen. Ze had echt grote wakken ik vind et moeilijk om te zien hoe de chemotherapie haar kapot maakte. Ik keek haar aan en zei gm schoonheid! Ze zei :hou op ik weet heus wel dat ik er uitzie als een heks. Ik zei nee wat zeg jij nu je bent altijd mooi. Ze lachte zwakjes en vroeg me wat er eigenlijk gebeurde ik vertelde haar alles. Ze keek geschokt naar me en zei woooow wie zou dat nu doen. Ik weet het niet maar als ik die persoon tegenkom hé wlh!!! Ze hield men hand vast en zei rustig het komt wel goed de politie vind hem/haar wel. Ze had men hand vast en ik voelde me zo goed alsof zei was wat ik al die tijd nodig had. Ik vertelde haar ook dat ze voor de eerste keer chemo kreeg en keek me schokkend aan ze voelde aan haar haar en keek me opgelucht aan. Ik zei ik denk niet dat je van 1keer chemo al haaruitval krijgt ze Hhahaahaha. Ze lachte zwakjes en zei dat ze zich zo. Slapjes voelde. Ik zei dat ik bij haar blijf vandaag morgen volgende week volgende maand en volgend jaar..... Ze lachte zwakjes en kuste men hand.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Место, где живут истории. Откройте их для себя