Pov Nisrin

863 40 3
                                    

Het is ondertussen 3uur en ik zit alleen in de wachtkamer, rida mocht mee naar binnen aangezien hij de vader word.

Na een kwartiertje ging de deur eindelijk open. Ik stond op en keek vragend naar de dokter. Ze zei:'het babytje is gelukkig gezond geboren.' ik keek hem met grote ogen aan, ik was zo blij. Ik kon niet wachten om haar te zien, en de kleine spruit. Ik vroeg aan de dokter of ik binnen mag gaan. Hij zei :'ja tuurlijk'. Ik ging naar binnen en ik zag sanae vermoeid op het bed liggen en rida had de baby vast. Ik rende naar sanae en knuffelde haar dood, ze zei :'rustig eh tamza'! Ik keek naar de baby en mashallah wat een mooigirl is zij. Ik vroeg aan rida en sanae :'en wat is de naam van deze beauty'. Ze keken elkaar aan en zeiden :'nisrin'! Ik keek hun raar aan en zei :'nee even serieus hoe heet ze'? Rida zei :'wlh ze heet Nisrin' ik keek sanae met grote ogen aan: 'Kifesh deze?' ze zei :'ik hou teveel van jou en ik moest wel iets terug doen na alles wat je hebt gedaan'. K knuffelde haar en zei :'shhht anders ga ik huilen'. Ze begon te lachen.

Na wat gepraat te hebben kwam de bijna heel de familie op bezoek, je weet hoe dat gaat. Ik zei tegen sanae :'ik ga maar is, als je iets nodig hebt bel maar.' ze wou dat ik nog bleef maar ik ging toch maar eens naar huis. Maandag 30 april een dag waar een wonder op is geboren genaamd Nisrin.

Ik ging nog langs de mcd want ik had de hele dag niets gegeten. Ik was er zeker van dat als ik thuis où komen dat wassim er toch niet zou zijn. We praten de laatste tijd nauwelijks en we zien elkaar al helamaal niet meer. Het is vandaag maandag, de meeste mensen moeten niet werken maar hij wel. Ik mis hem veel te hard, dat is iets way ik niet kan ontkennen. En ja ik lig nachten lang wakker om hem, het lijkt soms dat ik niet getrouwd ben want ik voel niet dat de man bij me woont en me de liefde geeft die elke man hoort te geven aan zen vrouwtje.....

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now