Pov Nisrin

831 50 6
                                    

Na dat ik een uurtje op het strand zat, ging ik maar eens naar het huis van men ouders. Ik wist nog dat men vader altijd de sleutels tussen de aard van de plant deed. Ik pakte de sleutels en deed de deur open. Ik kwam binnen en vind dat het heel muf ruikte binnen. Wat best wel logisch is als je een jaar niet in een huis kwam. Ik ging naar de keuken en zag dat alles uit stond. Ik deed de koelkast weer aan, ik ging naar boven naar men kamer en ik zag nog wat kleren van die ik vorig jaar hier moest laten, ik zocht pyjama, ik deed het aan. Ik deed 2 pyjama's aan opelkaar. Het was echt warm maar ik had het gewoon koud, ik voelde men lichaam gewoon trillen. Ik pakte men badjas en deed dit nog eens over men pyjama's. Ik ging naar beneden en voelde me ineens heel misselijk, ik liep naar het toilet en kotste alles eruit. Ik wist dat ik men chemo voor deze week nog moest doen, maar ik ga op dit moment liever dood.

Pov Wassim
We waren hopeloos, we waren ondertussen al terug in men villa aangekomen. Sanae bleef maar huilen, ze wist niet van ophouden. Ik dacht na :'waar zou nisrin toch kunne zijn'. Marwan kwam naar de woonkamer en zei :'wassim moet je wat grappigs horen.' ik knikte. Hij zei :' weet je waarom nisrin weg is gegaan door je charmes'. Ik keek hem droog aan en ik wist nu pas waar ze was, hoe kon ik nu zo dom zijn. Ik zag marwan nog steeds stuk gaan om zen eigen grap.

Mounir bracht me naar de plaats war ik dacht dat nisrin was. En ik had gelijk ook ik zag men auto voor het huis geparkeerd. Als ik me het goed kan herinnneren was het het 2de huis. Ik belde aan en er deed en oude vrouw open. Ik excuseerde me bij de vrouw en ik ging naar het 3de huis. Oké dit moet wel het juiste huis zijn. Ik klopte aan en er deed niemand open, ik probeerde de bel en ik zag nisrin opendoen. Haar ogen zagrb heel rood en ze was fking bleek. K schrok eerlijk gezegd wel.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now