Pov:wassim

1K 62 2
                                    

Tzzzzz elke keer als ik denk aan het moment vanderjuist wlh ik krijg telkens meer spijt dat ik gwn niet als een echte man naar haar ben geweest. Maar aan de andere kant wie wil er nu iemand die in een rolstoel zit. Ik ging toch nog even kijken of ze al weg was maar ze was al weg.

Ik kwam thuis aan en zag dat iedereen op de bank zat, ik vroeg aan ayoub of hij me wou brengen naar boven. Hij stond op en bracht me naar boven, hij had al gelijk door dat er wat aan de hand was. Hij vroeg me wat er was. Ik legde hem alles uit. Hij zei me :hoe kan je nu nog steeds iets voor haar voelen je hebt 2jaar niet gezien. Het beste voor jou nu is om haar gewoon te vergeten. IK stuurde een berichtje naar lina over wat er daar juist gebeurde. Ik dacht na over zijn woorden zou hij gelijk hebben? Moet ik nisrin echt vergeten?

Pov:Nisrin
Ik ging even naar het park,  ik had daar even afgesproken met sanae want ze had pauze. ik ging daar even op een bankje zitten. Ik zag dat er op het bankje naast me een kapotcute Marokkaans koppeltje zat. Ik keek naar hun wlh zo wil ik ook zijn met mijn man inshallah. Ik zag dat iemand naast me kwam zitten ik keek en zag sanae.we begroeten elkaar en ze had door dat ik de hele tijd keek naar dat koppeltje. Ze had me voorgesteld om te gaan wandelen. Ik stemde in en ze vroeg me hoe het ging met men liefdesleven? Ik vond het nu een goed moment om het te vertellen. Ik zei haar met een brok in mijn keel : sanae ik denk niet dat er nog een liefdesleven voor mij openstaat in deze wereld en nu zeker nu ik word uitgehuwelijkt. Ze keek me met groeten ogen aan : wie? Wat? Hoe? Waneer?.. Ik keek haar aan met tranen en zei :het ergste van al is dat het een wildvreemde man is en dat men vader dit heeft gedaan gewoon omdat het slecht gaat met het bedrijf die mensen kunnen denk ik geld geven aan men vader. Ik kon men tranen niet bedwingen en ik ging op een bankje zitten. Sanae keek me met open mond aan :woooow heb je je vader niet proberen te stoppen? Jawel..... Huh..... Maar je weet... Huh... Hoe hij.... Huh.. Is. Sanae probeerde me te kalmeren maar het lukte niet, ze bracht me naar haar auto en we reden naar huis. Voor men appartement hielp sanae me naar binnen. Ze kalmerende me en we praatte nog wat over haar en rida, ze vertelde me dat rida echt een superlieve man is en dat ze dat aan mij te danken heeft. Ik zei geen probleem zolang jij maar gelukkig bent.

Ik ben altijd diegene die Mensen
gaat lopen koppelen maar zelf geen relatie heeft. 😂

Na 1uurtje besloot sanae terug naar het werk te gaan ze vind het niet normaal erg voor me, ze zei :dat ze me elke dag komt bezoeken. Nadat snaar weg was besloot ik naar lina  te gaan, want onze dag van de vorige keer was toch verpest. Ik ging met men auto naar mb ouders, onderweg zetten ik nog wat muziek op. ~tiiw Tiiw ft l'algérino~ KI kounti


Aangekomen bij mijn ouderlijk huis zag ik een jongen in een rolstoel met lina praten. Ik stapte uit en toen ik pas door had wie het was bleef ik even staren naar hem.ik begon de tranen te voelen dus ging ik zo snel mogelijk naar binnen. Ik hoorde men naam nog maar negeerde het volkomen. Ik ging direct maar linas kamer. Ik weet niet waarom ik juist huilde om het feit dat hij in een rolstoel zit, of jet feit dat ik die pijn nog steeds voel. Ik zag dat lina naar binnen kwam ze zei :wat was dat? Kifesh ineens huilen. Het was wassim maar hoor. Ja hallo daarom dat ik ook aan het huilen was. Kijk nisrin ik zeg je 1dimg stop met zo egoïstisch te doen denk eens aan hem wat hij heeft meegemaakt. Nisrin ik heb zen verhaal gehoord, als je de moeite neemt om te luisteren weet je misschien ook wat er aan de hand is. Zijn verhaal is 10keer erger dan het jouwe. Hij zit niet voor niks in een rolstoel. Ik bleef daar maar wat awkward staan en ik vertrok naar huis.

Kijk zelfs men zus denkt zo over me. Is dat normaal? Ben ik echt zo egoïstisch? Ik kreeg nog een bericht van lina, waarin stond dat vrijdag de handvraging was,het is vandaag dinsdag dus ja... Wlh meh ik had zin om naar daar te gaan, ik had uperaubt geen zin om te trouwen. Ik keek nog naar say yess to the dress. Ik weet niet waarom mar ja als ik toch ga trouwen kan ik me ven goed voorbereiden.

Kan men leven nog erger?
Ja nisrin jou egoïsme kan nog veel meer veroorzaken.

~Wassim en Nisrin~ ( voltooid ) Where stories live. Discover now